American pitbull terrier în România

Pitbull terrier kennel American

American Pitbull Terrier din România este o rasă de câini activă și atletică. Și cel mai important, foarte sănătos. La canisa noastră „Dognik Bulls” din România, creștem pitbull conform standardului ADBA (American Dog Breeders Association). Este cea mai mare organizație din lume dedicată înregistrării și înregistrării pitbulls de rasă pură din întreaga lume. Organizația ADBA organizează expoziții pentru pitbull terrier, competiții sportive pentru pitbulls și înregistrează pui de pit bull de rasă.
Vă voi povesti în detaliu despre activitatea cănisa noastră American Pitbull Terrier din România. Dar mai întâi vreau să vă arăt fotografii cu pit bulls de la canisa noastră Dognik Bulls. Aceștia sunt câini atletici, cu mușchi excelente, activi, loiali stăpânilor lor, cu un psihic stabil. Pitbulii noștri trăiesc cu copii de orice vârstă.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Așadar, am început să lucrăm la rasa American Pitbull Terrier în 2011. Avem o vastă experiență în creșterea și creșterea pitbul-ilor antrenați, sănătoși, de familie. Am participat personal la sute de expoziții și competiții sportive. Printre câinii canisa noastră se numără Campionii Letoniei, Campionii Estoniei, Campionii Italiei, Campionii Germaniei, Campionii Marii Britanii, Campionii Belarusului, Campionii Rusiei și așa mai departe! Câinii noștri câștigă în diverse discipline sportive în diferite țări ale Uniunii Europene și nu numai. De exemplu, rezultatele în sport ale unuia dintre câinii de la canisa: alpinism pe perete — 380 cm, săritură în înălțime — 225 cm, săritură în lungime — 580 cm.
Toți pit bull terrieri americani din canisa noastră au fost examinați și sunt sănătoși. Toți au fost supuși unor teste genetice pentru a determina absența unor boli majore la rasa pit bull. Majoritatea pitbull terrier-urilor din canisa sunt testați pentru absența displaziei de șold. De când testarea displaziei articulare la pitbulls a început recent, toți câinii adulți nu mai au aceste studii. Cu toate acestea, câinii tineri de la canisa sunt testați pentru articulații sănătoase. Un mare plus este că, dacă pit-bullii noștri aleargă și sar la 8-10 ani, înseamnă că articulațiile lor au fost și sunt ideale în tinerețe și acum.
Cea mai mare parte a creșterii noastre pit bull se bazează pe câini americani puri. Acestea sunt linii de sânge bine-cunoscute și testate în timp: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. De asemenea, folosim un număr mic de câini bine dovediți din astfel de linii europene: Jumbo, DDWW. Am adus câini din America și Europa. De asemenea, eliminăm în mod regulat împerecherile cu cei mai buni, cei mai faimoși și productivi masculi din rasa pit bull. Uneori, pentru a ne reproduce fata la masculul potrivit, trebuie să parcurgem 3000 km pentru împerechere. Ne place, primim cu adevărat American Pitbull Terrier de înaltă calitate în România. Unul dintre cățelușii noștri ar putea deveni pentru totdeauna membrul familiei tale.
De câteva ori pe an vindem căței la canisa noastră American Pitbull Terrier din România. Puteți cumpăra un cățel de la noi scriindu-ne folosind informațiile de contact furnizate:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pretul unui catelus este in medie 1500-2000 euro.
Vă vom ajuta cu livrarea în întreaga Uniune Europeană și țările CSI. Pitbull Terrier-ul american trăiește în 25 de țări!
Cu stimă, șefa canisa americană de pit bull terrier, Veronika Voitovska. Medic, arbitru al expozițiilor de pitbull terrier american din Europa, arbitru al competițiilor sportive, expert certificat pentru câini.

American pitbull terrier în România