American pitbull terrier rednose cumpara canisa


Cel mai bun cățel din așternut este de vânzare! American pitbull terrier cu nas roșu de la canisa, fată. Porecla pedigree: Dognik Bulls California.
Părinți: Millers Wild Storm (importat din Statele Unite ale Americii) x Hoffs Banshee (importat din Brazilia).
Catelul este deparazitat de 4 ori, complet vaccinat, cu microcip inregistrat, pedigree ADBA si contract de vanzare. În plus: o notă despre nutriție, educație și creșterea unui cățeluș pitbul dezvoltat de creșa noastră. 20 de pagini cu informații utile. Secretele cultivării corecte, antrenamentul ideal și multe altele. Nota a fost scrisă de mine personal, Veronika Voitovska (proprietarul unei canisa de pitbull, medic de familie, mânuitor de câini expert certificat, judecător al expozițiilor americane de pit bull din Europa, zoopsiholog certificat).
În videoclip puteți vedea fata noastră american pitbull terrier roșu de la canisa DOGNIK BULLS. Acordați atenție formei excelente a capului și așezării corecte a urechilor. Pe o linie puternică din spate. Cățelușul este deja aventuros și îi place să se joace. Cu o motivație excelentă pentru joacă și mâncare. Potrivit pentru familii active, familii cu copii și chiar și alți câini. Va fi un câine excelent pentru expoziții și competiții sportive. Vindem uneori pui de Pitbull Rednose Terrier de la canisa pentru reproducere, dar acest lucru este întotdeauna discutat înainte de a vinde cățelul. Tine cont de asta. Video:

Fata noastră American Pitbull Terrier Rednose de la canisa poartă linii de sânge OFRN (Old Family Red Nose). Sunt foarte rare în Europa. Acestea sunt sânge pur american de pit bull. Cea mai mare parte a reproducerii de Rednose pit bull terrier în Statele Unite se bazează pe aceste linii de sânge. Deci aceasta este o exclusivitate europeană. Cu un psihic excelent și pedigree american.
Pretul catelului este de 1700 de euro sau 2000 de dolari. Cățelușul pitbull roșu este situat în Europa, dar există livrare în toată Europa și în America, Canada, Brazilia. Pitbul Terrier american cu nasul roșu de la canisa noastră trăiește în 25 de țări de pe diferite continente.
Pentru a cumpăra un pit bull terrier OFRN, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Dacă nu sunteți pregătit să cumpărați un cățeluș rednoep pit bull terrier de la canisa acum, atunci abonați-vă la dognikbulls noștri de Instagram. De mai multe ori pe an, canisa noastră vinde cățeluși de pit bull, sigur că veți cumpăra pe cel potrivit pentru familia dvs. Poate nu acum, dar peste un an. Dar cu siguranță se va întâmpla. Canisa noastră de pit bull terrier american „DOGNIK BULLS” vă va ajuta în acest sens.
A ta, Veronika Voitovska

American Pitbull Terrier Rednose Cumpara canisa, Pitbull Puppies Rednose Kennel, Cumpara Pitbull OFRN, canisa Dognik Bulls