American pitbull terrier rednose köpa kennel


Den bästa valpen i kullen är till salu! Amerikansk pitbull terrier rednose från kenneln, tjej. Smeknamn för stamtavla: Dognik Bulls California.
Föräldrar: Millers Wild Storm (importerad från USA) x Hoffs Banshee (importerad från Brasilien).
Valpen avmaskas 4 gånger, helt vaccinerad, med ett registrerat mikrochip, ADBA stamtavla och ett försäljningskontrakt. Dessutom: ett memo om kost, utbildning och uppfostran av en pitbullvalp utvecklad av vår plantskola. 20 sidor med användbar information. Hemligheter med korrekt odling, perfekt träning och mycket mer. Memot skrevs av mig personligen, Veronika Voitovska (ägare av en pitbull-kennel, husläkare, certifierad experthundförare, domare vid amerikanska pitbullutställningar i Europa, certifierad zoopsykolog).
I videon kan du se vår tjej American pit bull terrier rednose från DOGNIK BULLS kennel. Var uppmärksam på den utmärkta formen på huvudet och den korrekta placeringen av öronen. På en stark backlinje. Valpen är redan äventyrlig och älskar att leka. Med utmärkt lek och matmotivation. Lämplig för aktiva familjer, barnfamiljer och även andra hundar. Kommer att vara en utmärkt hund för utställningar och idrottstävlingar. Vi säljer ibland Pitbull Rednose Terrier valpar från kenneln för avel, men detta diskuteras alltid innan valpen säljs. Ha detta i åtanke. Video:

Vår American Pitbull Terrier Rednose tjej från kenneln bär rena OFRN (Old Family Red Nose) blodlinjer. De är mycket sällsynta i Europa. Dessa är rent amerikanskt pitbull-blod. Det mesta av uppfödningen av Rednose pitbullterrier i USA är baserad på dessa blodlinjer. Så detta är en europeisk exklusiv. Med ett utmärkt psyke och amerikansk härstamning.
Valpens pris är 1700 euro eller 2000 dollar. Rednose pitbullvalpen finns i Europa, men det sker leverans i hela Europa och till Amerika, Kanada, Brasilien. Amerikanska pitbullterriers rednose från vår kennel lever i 25 länder på olika kontinenter.
För att köpa en cool OFRN pitbull terrier, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Om du inte är redo att köpa en rednoep pit bull terrier valp från kenneln nu, så är det bara att prenumerera på våra Instagram dognikbulls. Flera gånger om året säljer vår kennel pitbullvalpar, du är säker på att köpa rätt till din familj. Kanske inte nu, men om ett år. Men det kommer definitivt att hända. Vår kennel av amerikanska pitbullterrier «DOGNIK BULLS» hjälper dig med detta.
Med vänliga hälsningar, Veronika Voitovska

American pitbull terrier rednose köp kennel, pitbull valpar rednose kennel, köp pitbull OFRN, kennel Dognik Bulls