American Pitbull Terrier sau American Bulldog


Care este mai bun: American Pitbull Terrier sau American Bulldog? Să ne uităm la avantajele și dezavantajele fiecărei rase.
Atât American Pitbull Terrier, cât și American Bulldog au fost crescuți în America. Ambele rase lucrează. Pitbulls au fost dezvoltați în jurul anului 1840. Bulldogii americani au fost crescuți în secolele al XVIII-lea și al XVIII-lea. Acesta este un plus de rasă și pit bull terrier și buldog american. La urma urmei, o rasă de rasă lungă a stabilit standarde și un comportament tipic, cunoscut și previzibil.
Avantajele și dezavantajele dintre pitbul terrieri americani și bulldogi americani în comparație.
Rezistență: Pit Bull Terrieri sunt mai durabili. Datorită construcției mai ușoare și botului lung. Botul scurtat al buldogilor americani îi face brahicefalici. Aceasta înseamnă că le este mai greu să respire, le este mai greu să alerge, au mai puțină rezistență. În consecință, trăiesc mult mai rău în țările fierbinți.
Culori: Pit Bull Terrier-ii au voie orice culoare, cu excepția merlei. Toate celelalte culori sunt permise: alb, negru, ciocolată, bronz, underdog, roșu, crem, pătat, albastru (gri), liliac. Bulldogii americani au mult mai puține culori în standard: alb, roșu, tigrat, pătat. Alegerea absolut neremarcabilă de culori printre buldogii americani este un minus al rasei.
Atitudine față de oameni: American Pit Bull Terrier au fost crescuți ca câini care sunt loiali tuturor oamenilor (prieteni și străini). Prin urmare, agresivitatea față de oamenii din rasă este o căsătorie. Pitbulls sunt prietenoși cu oamenii. Bulldogii americani au fost crescuți ca o rasă de câine de pază. Neîncrederea și precauția față de ceilalți sunt normale pentru un buldog. Acești câini sunt mai periculoși în societate. Deoarece intrarea în conflict cu o persoană este inerentă geneticii lor.
Atitudine față de copii: American Pit Bull Terrier este bun cu copiii. Bulldogii americani sunt buni cu copiii, atâta timp cât ei nu simt că pot reprezenta o amenințare.
Relația cu alte animale: Pit Bull Terrieri americani au fost crescuți acum două sute de ani. Apoi au fost folosiți în lupte cu alți pit bull. În acest moment, este normal ca un Pit Bull să fie agresiv față de alte animale. Dar, de fapt, mulți pit bull terrieri se descurcă bine cu alți câini. Liniile de reproducere sunt foarte importante. Există rânduri în care pit-bulls sunt foarte loiali altor animale. Bulldogii americani pot avea relații tensionate cu alți câini. Standardul original American Bulldog afirmă că „asertivitatea cu alți câini este acceptabilă”.
De ce au fost crescuți: pit bull terrier american au fost crescuți pentru lupte. Bulldogii americani au fost crescuți pentru a păzi oamenii și turma.
Sănătate: Datorită construcției lor, American Pitbull Terrier este cu siguranță mai sănătos. Oasele mai ușoare și botul lung — acest lucru crește speranța de viață și calitatea acesteia. Bulldogii americani sunt grei și cu oase grele. Din acest motiv, probleme cu inima, articulațiile și sistemul respirator. Boturile scurte la buldogii americani sunt un dezavantaj pentru viață. Le este mai greu să suporte căldura și schimbările climatice bruște, le este mai greu să alerge și să facă orice lucru timp îndelungat. În situațiile în care American Pitbull Terrier va sări, va alerga, va proteja proprietarul și va reveni. Într-o situație similară, Bulldogul american va avea timp doar să se întoarcă și să meargă să afle care este situația.
Sper că te-am ajutat puțin la alegerea unei rase. Pe o notă personală, recomand să cumpărați American Pitbull Terrier mai degrabă decât American Bulldog. O calitate mai bună a vieții, dragoste de oameni, speranță de viață bună, sănătate excelentă. Acestea sunt principalele și cele mai importante diferențe dintre American Pit Bull Terrier și American Bulldog.
Dacă te gândești și alegi cine este mai bun: un pit bull terrier american sau un buldog american. Atunci aruncați o privire la canisa noastră de pit bull terrier americani „DOGNIK BULLS”. Urmărește Instagramul nostru și câinii noștri. Și scrieți când vă decideți să cumpărați un pit bull terrier american:
Instagram: dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com
Veronika Voitovska. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

American pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel American

Pro și contra american pitbull terrier, pro și contra buldog american, pitbull sau buldog, pitbull sau buldog care este mai bun, pitbull terrier sau buldog american care este mai bun, canisa pentru buldog american