American PitBull Terrier și protecția proprietarului

American PitBull Terrier și protecția proprietarului
Paznic proprietar de pitbull
Poate un American Pit Bull Terrier să te protejeze pe tine și familia ta? Va putea un pit bull terrier să protejeze un copil? Teoretic da si nu. Aproape acum voi dezvălui această problemă în detaliu.

Pitbulls ca rasă au fost crescuți pentru a lupta cu propriul lor fel. Trebuiau să fie loiali oamenilor pentru a nu-și mușca stăpânul și stăpânul adversarului atunci când luptau în ring. Cu toate acestea, istoria cunoaște mulți pit-bull legendari care au intrat cu ușurință în conflict cu oamenii, iar unii erau canibali de-a dreptul care și-au tolerat doar proprietarii. Astăzi, această distincție încă există, deși este în general acceptat că pitbulls ar trebui să fie adecvați în raport cu străinii. Unii fanatici susțin că American Pit Bull Terrier ar trebui să dea din coadă și să se cațere pentru a linga orice străin, dar acestea sunt extreme. În afara rasei, o femela este o femelă, un mascul este un mascul. Masculul este mereu mai serios, își poate proteja „turma” și familia. Prin urmare, limitele sunt foarte arbitrare.

În prezent, există anumite linii și combinații de împerecheri, pitbulls din care este mai ușor să antrenezi corect paznici. De la naștere, înclinațiile lor le permit să intre în conflict cu o persoană, suportă presiunea unei persoane și sunt gata pentru un răspuns. Astfel de pit bull terrieri sunt capabili de agresiune și protecție. Dacă sunt instruiți corespunzător, ei vă pot proteja în viața reală.

Există și alți câini, au un caracter mai moale, dar perfect motivați să se joace, să pradă (jucărie) și să conducă prada. Sunt perfect antrenați pentru prinderea, mâneca, costumul momei. Ei pot participa la standardele sportive pentru antrenament, inclusiv la secțiunea de gardă de protecție.

Cu toate acestea, amintiți-vă, cel mai bun câine de pază este o rasă care este crescută special pentru el. În genele cărora se află lupta cu un bărbat — Rottweiler, Ciobănesc German, Malinois, Doberman și alții. American Pit Bull Terrier ca alegere a unui câine pentru protejarea familiei și a casei nu este corectă. În plus, părul scurt este un minus. Pitbul-ul nu poate trăi în curte sau pe un lanț, deoarece va îngheța în sezonul rece.

Dacă sunteți în căutarea unui pitbull ca însoțitor și prieten de familie, dar doriți să vă implicați și într-un antrenament de protecție pentru o adrenalină, vă vom spune la ce împerechere din canisa noastră ar trebui să acordați atenție și să recomandați anumiți căței. Pe baza experienței noastre, a cunoștințelor despre combinațiile noastre de linii de sânge, a experienței de reproducere și a observației temperamentului, avem garanția că vom selecta un cățel cu elemente excelente pentru dresajul de protecție. Dar poate fi necesar să așteptați de la câteva luni până la un an și jumătate pentru un astfel de cățel, în funcție de planurile noastre de reproducere pentru fiecare an.

În fotografie, un câine din reproducerea noastră, dresat de noi cu un ajutor de cea mai înaltă categorie a FCI — Dognik Bulls Congressman. Și Dognik Bulls Cutiepie:

Cu stimă, șeful canisa de pit bull terrieri americani. Cumpărați un cățeluș pit bull, contacte pentru comunicare (protecția proprietarului pitbull):
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls