American Pitbull Terriers OFRN. Var kan jag köpa


I vår kennel finns riktiga amerikanska pitbullterrier OFRN! Old Family Red Nose är en blodlinje av American Pitbull Terriers. Bokstavligen kallad «den gamla rödnäsade familjen.» Detta betyder inte att någon renrasig American Pitbull Terrier rödnäsa automatiskt är OFRN.OFRN Pitbulls är Pitbulls med vissa hundar i stamtavlan. Dessa är hundar uppfödda av sådana kända uppfödare och kennlar som Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates).
I vår kennel av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls» ligger huvudfokus för avel på blodlinjen av OFRN pitbullar.
2016 tog vi med oss ​​två hundar från olika kennlar i Amerika. Ren linjehane OFRN från den amerikanska kenneln «Real Deal Chocolates» (Florida, Amerika). Han är född från Millers hundar, bär OFRN-blod: Larsan, Castillo och så vidare.
Under 2016 tog vi också med en pitbull hona från Brasiliens sydligaste punkt. Plantskola «Dusheik-Hoff». Hon representerar också den renrasiga aveln av OFRN American Pit Bulls.
Kennelns huvudbestånd är byggt på barn och barnbarn till dessa hundar. I alla våra parningar i barnkammaren finns det en enorm ansamling av blod från den gamla rödnosfamiljen.
Vi parar oss även med gamla, beprövade blodslinjer från USA — Lonzo, Red Alert.
För tillfället har plantskolan en honvalp till salu. Detta är den sista tjejen från våra amerikanska och brasilianska producenter. Hon representerar en ren linje av OFRN pitbullterrier. Helt vaccinerad, med ett registrerat mikrochip, med ADBA stamtavla, med ett europeiskt veterinärpass. Redo att flytta till ett nytt hem. För leverans: vi skickar över hela Europa (leveranspris ca 700 euro+-), till Kanada och Amerika (leverans +-2000 dollar), till Brasilien. Valpens pris är 2000 euro.

Förbokningar är också öppna för andra valpar i kenneln från olika föräldrar. Alla hundar har en stor ansamling av OFRN-blod.

Skriva:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

American pitbull terriers ofrn, pitbulls ofrn, American pitbull terriers ofrn var man kan köpa, pitbull larsan köpa, pitbull Castillo köpa