American pitbullterrier pentuja tori Suomi

American pitbullterrier pentuja tori Suomi

Myydään Dognik Bulls -kennelin erinomainen, täysiverinen, terve amerikanpitbullterrieri pentu.
Lempinimi ADBA-sukutaulusta: Dognik Bulls Komanchi. Pentu on aktiivinen, leikkisä, kiltti, ei konflikteja. Sopii lapsiperheelle ja eläimille, siitä tulee erinomainen urheilija. Komanchi on sukutaulu, joka koostuu urheilun, näyttelyiden ja pitbull-urheilun mestareista. Comanche on täysin rokotettu (2 monimutkaista rokotusta ja raivotautirokotus), Euroopan eläintietokantaan rekisteröity mikrosiru on sijoitettu, eurooppapassi on vastaanotettu, ADBA-sukutaulu.
Dognik Bulls Komanchin hinta on 1500 euroa. Toimitus Suomen sisällä ei sisälly hintaan. Autamme toimituksessa tai tulemme pennulle kenneliin henkilökohtaisesti. Voit myös tavata Comanche-vanhemmat.


Isä: Millers Wild Storm eli linna. Tuotu Yhdysvalloista, Floridan lastentarhasta. Todistukset puhtaista geneettisistä testeistä käsillä. Ukrainan mestari, Venäjän mestari, Ukrainan ja Venäjän urheilun mestari, seuran mestari, Ukrainan juniorimestari, kansallinen mestari.
Äiti: Dognik Bulls Indiana. Tuotu Dagestanista.
Dognik Bullsin pennut elävät 20 maassa ympäri maailmaa.
Jos haluat ostaa amerikkalaisen pitbullterrieripennun Finlandian, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Puhutut kielet: suomi, englanti, venäjä. Kerro ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja perheestäsi, talosta, jonka voit tarjota pennulle. Meille on erittäin tärkeää, mille perheille myymme amerikanpitbullinterrierien pentuja.
Päiväkotimme on toiminut vuodesta 2011. Ystävällisin terveisin American Pit Bull Terrier -kennelin johtaja Veronika Voitovska