Američki bully psići sa sivim nosom


Štenci visokog uzgoja American Bully u uzgajivačnici DOGNIK BULLS. Svi štenci će biti plavi (sivi) trobojni, kao i njihovi roditelji. Oštećenje štenaca je lipanj 2024.
Otvorene su rezervacije za plave trobojne American Bully štence.
Otac: Chaw Li Iva San Attilus. Dovezeno iz Rusije. Šampion Latvije, veliki šampion Bjelorusije, pobjednik “BullyShow-2023”. Nema pasminskih genetskih bolesti (osobne zdravstvene potvrde).
Majka: Dognik Bulls Lilibet. Dovezeno iz Rusije. Ovo joj je drugo leglo American Bulliesa. Prvi štenci odrasli su u prekrasne džepne pse.
Svi štenci će biti očišćeni od glista, pregledani od strane veterinara (uz potvrdu o zdravstvenom stanju u veterinarskoj putovnici), cijepljeni, s registriranim mikročipom, s ABKC rodovnicom, s europskom veterinarskom putovnicom. Kupoprodajni ugovor i upute za njegu šteneta za American Bully.
Za kupovinu sive trobojnice American bully pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Američki bully iz rasadnika DOGNIK BULLS već žive u 25 zemalja svijeta. Ovo je pokazatelj pouzdanosti, kvalitete i potražnje naših američkih bully.
Srdačan pozdrav, Veronika Voitovska. Vlasnik američkog rasadnika za nasilnike “Dognik Bulls”. Liječnik. Stručni voditelj pasa. Psiholog za životinje

American Bully stenci sivog nosa, American Bulli iz uzgajivačnice, kupiti sivu trobojnu American Bully