Američko bully štene sivo


Službena American Bully uzgajivačnica “DOGNIK BULLS” će imati sive (plave) štence.
Roditelji budućih štenaca su uvezeni, dovedeni iz dva različita ruska rasadnika. Boja: plava trobojnica. Proizvodit će American Bully štence u “sivo/plavoj” i “plavoj trikolor” boji.
Zajednička fotografija roditelja:

Otac štenaca je šampion Latvije, veliki šampion Bjelorusije, pobjednik Bully Show 2023. Sudionik i pobjednik izložbi u različitim zemljama. Ima osobne potvrde o odsutnosti genetskih bolesti. Nadimak: Chaw Li Iva San Attilus.
Majka štenaca dovedena je iz Rusije. Ovo joj je drugo leglo štenaca. Štenci u prvom leglu izrasli su snažni i lijepi «džepni» tip. Aktivan, druželjubiv, dobrog mentalnog zdravlja i zdravlja. Majka štenaca također nema genetske bolesti specifične za pasminu. Nadimak: Dognik Bulls Lilibet.

Ako želite kupiti «sivo štene American Bully», pišite nam u rasadniku:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Koja je cijena sivog šteneta American Bully? Svi štenci od ovih roditelja će koštati 3000 eura (i plavi i plavi tricolor). Akontacija za rezervaciju — 500 eura (uključena u ukupnu cijenu šteneta). Štenci mogu ići u nove domove nakon 8 tjedana od rođenja. Svi American Bully štenci će biti višestruko očišćeni od glista, cijepljeni, s registriranim mikročipom, s europskom veterinarskom putovnicom, s ABKC rodovnicom. Samo u našoj uzgajivačnici American Bully za svako štene dajemo dodatnu veliku opomenu. Opisuje kako je vaše štene raslo i razvijalo se, kako ga pravilno hraniti i kako ga upoznati sa svime novim u ovom svijetu. I ostale važne informacije isključivo od nas. To će vam pomoći da odgojite hladnog i zdravog psa i pravilno i na vrijeme dresirate svoje štene American Bully.
Dok su štenci još u uzgajivačnici, svi prolaze ranu socijalizaciju. To je upoznavanje drugih ljudi, različite djece, drugih pasa, mačke. Ovo je šetnja u vrtiću iu šumi. Ovo je trening šišanja noktiju i čišćenja ušiju. Putovanje u automobilu. Obuka za korištenje ogrlice i povodca. Ako sivi American Bully štenci odu nakon 8 tjedana (neke zemlje mogu poslati samo starije štence), tada su i oni naviknuti na svoje ime i osnovne naredbe.
Sva pitanja koja vas zanimaju možete postaviti tako da mi pišete osobno.
Naši američki nasilnici žive u 26 zemalja diljem svijeta. Stoga, ako želite kupiti sivo štene American Bully u našoj uzgajivačnici, a živite daleko od nas, pomoći ćemo vam oko dostave. Također će nam biti drago vidjeti sve potencijalne vlasnike naših sivih American Bully štenaca u gostima.
Srdačan pozdrav, Veronika Voitovska. Vlasnik službene American Bully uzgajivačnice “DOGNIK BULLS”. Ovlašteni voditelj pasa. Certificirani životinjski psiholog.

Grey American Bully štene, službena uzgajivačnica American Bully, kupujem sivo American Bully štene, kupujem sivo American Bully štene, cijena sivog American Bully šteneta