Amerikaanse bully karakter
Welkom op de pagina van de Amerikaanse Bully kennel Dognik Bulls.
De belangrijkste karaktereigenschappen van de Amerikaanse bully, die al tientallen jaren wordt gefokt: vriendelijkheid voor mensen en huisdieren, grote liefde en genegenheid voor hun familie, niet-conflictkarakter, gebrek aan woede en agressie.


Zijn alle Amerikaanse bully vriendelijk tegen mensen? Voor het grootste deel zijn alle vertegenwoordigers van het ras erg goed met mensen. Dit ras is volgens dit principe gefokt, daarom is deze karakterkwaliteit goed vastgelegd in de American Bully. Hoewel in sommige landen, bijvoorbeeld in Amerika, de Amerikaanse bullebak XL wordt geleerd om de eigenaar te beschermen en te beschermen, wantrouwen tegenover anderen, maar dit is de keuze van de eigenaar van elke hond. Als kenneleigenaar van American Bully zie ik het nut niet in om een ​​ras te hebben dat goed is met mensen en het vervolgens te trainen om niet zo goed met mensen om te gaan. Het is dan beter om meteen een diensthond aan te schaffen.
Klopt het dat Amerikaanse stieren niet met andere dieren vechten? In de regel zijn bullebakvrouwen rustiger, vrediger en vriendelijker. Mannetjes ook, maar laten we niet vergeten dat een mannetje een mannetje is. Hij geeft nog steeds om zijn familie, zijn territorium en stelt meer eisen aan andere dieren. Dit is niet afhankelijk van het ras, deze kwaliteit is in principe inherent aan reuen. Alle mannetjes met goed ontwikkelde instincten. Als u een goede American Bully pup wilt kopen, kunt u beter een teefje overwegen. De mogelijkheid dat deze hond zo vriendelijk mogelijk zal zijn voor iedereen is groter dan wanneer je een reu American Bully koopt.
-Amerikaanse bully houden heel veel van hun familie. Dit is een bewezen feit. Onze kennel Dognik Bulls heeft een zeer groot aantal pestkoppen en ik garandeer je dat het uitstekende gezinshonden zijn.
— Het niet-conflictkarakter van de Amerikaanse bully. Pestkoppen werden gefokt als krachtige, opzichtige gezelschapshonden, maar met een aanhankelijk karakter. Ze vermijden conflicten echt zoveel mogelijk en reageren niet op de provocaties van andere honden. Ze proberen ook niet te domineren in hun gezin, maar ze begrijpen perfect hun plaats in het gezin. Als een geliefd huisdier.
— Amerikaanse bully werden gefokt om niet gemeen of agressief te zijn. Deze eigenschap is te vinden bij sommige individuele honden, maar over het algemeen wordt het ras gekenmerkt door de afwezigheid van agressie en zooagressie.
Als u advies wilt over het American Bully-ras, meer wilt weten over het karakter van de American Bully of een American Bully-puppy wilt kopen, schrijf dan naar:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls