Amerikaanse bully kennel ABKC

Amerikaanse bully kennel ABKC


Amerikaanse bully van de Dognik Bulls kennel hebben een vriendelijk karakter en liefde voor hun gezin. Ze hebben goede hersenen, een uitstekend zenuwstelsel en een sterke gehechtheid aan hun baasjes. Onze ABKC American Bully-foklijn is ontworpen om gezonde, actieve, betrouwbare, vriendelijke honden van het type Pocket, Standard en Classic te fokken. Voor het gezinsleven, sportcompetities op amateurniveau, tentoonstellingen over de hele wereld (in de ABKC, FCI, enz.).
Alleen ons fokprogramma, gebaseerd op premium American Bullies, kan zulke uitstekende resultaten opleveren.
De fokkers in onze ABKC American Bully-kwekerij kwamen uit Amerika, Italië en Rusland. Hier is een voorbeeld van volwassen Amerikaanse bully uit de Dognik Bulls-kwekerij. Houd er rekening mee dat onze honden goede, sterke pootgewrichten hebben, brede neusgaten (onze Amerikaanse pestkoppen ademen en stikken niet zoals honden met smalle neusgaten), een harmonieuze lichaamsstructuur (er zijn geen honden met extreme afmetingen of onevenredig).

We sparen geen tijd en geld om onze kennel en onze honden te ontwikkelen. Daarom hebben we de beste Amerikaanse Bullies van over de hele wereld meegebracht (en blijven brengen). Jaarlijks laten wij onze pestkoppen onderzoeken door een dierenarts. We nemen alle genetische tests van het ras. Amerikaanse pestkoppen van onze persoonlijke hoogste kwaliteit zijn alleen bij ons te koop, in de Dognik Bulls-kwekerij ABKC.
Kwaliteit fokken van American Bullies ABKC is geen roulette! Dit is een berekend en geanalyseerd systeem van alle kanten. Hoe krijg je alleen gezonde honden (kwaliteitsouders + gezondheidsonderzoeken en ervaring met het fokken van honden). Hoe honden te krijgen met een stabiel zenuwstelsel.
Met behulp van onze kennis en ervaring krijgen wij altijd consistent goede American Bully-pups. En als je minstens één ingrediënt uit deze kennispiramide verwijdert, worden er uit een heel nest van 5-10 puppy’s slechts één of twee goede puppy’s geboren. Daarom is het zo belangrijk dat kopers kiezen voor een oude, gerenommeerde en deskundige American Bully cattery ABKC. Een puppy kopen en de rest van je leven genieten van een prachtige hond.
Onze honden zijn kampioenen in de ABKC-, FCI-systemen en kampioenen van verschillende landen in andere organisaties. Ook nemen Amerikaanse bully van de Dognik Bulls-kennel deel en winnen ze in sportcompetities op het gebied van gewichttrekken, racen, verspringen, hoogspringen enzovoort.
ABKC American Bully Kennel heeft momenteel puppy’s te koop. De gemiddelde prijs van een ABKC American Bully pup in onze kennel is 2000 euro. Wij kunnen leveren in elk land ter wereld (onze honden leven al in 25 landen).

Schrijf ons en vertel ons over uzelf. Vertel ons ook wie je wilt: een jongen of een meisje, welke kleur, etc.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Met vriendelijke groet, eigenaar van de Amerikaanse Bully Kennel ABKC-Veronika Voitovska.

Amerikaanse bully kennel ABKC