Amerikaanse Bully Kennel Nederland

Amerikaanse Bully Kennel Nederland


Welkom bij de professionele Amerikaanse Bullykwekerij “Dognik Bulls”! Onze crèche was een van de eersten die Amerikaanse pestkoppen naar het land bracht. Wij zijn in 2011 begonnen. Al onze Amerikaanse Bullies hebben een ABKC-stamboom (American Bully Kennel Club — de beste en meest betrouwbare stamboom ter wereld). Mijn naam is Veronika Voitovska, ik ben arts, deskundige hondengeleider, keurmeester van hondensportwedstrijden, keurmeester op tentoonstellingen in Europa. Samen met mijn man organiseerden we de Dognik Bulls kennel voor Amerikaanse pestkoppen in Nederland. We hebben de beste vertegenwoordigers van het ras van over de hele wereld naar onze kennel gebracht — uit Amerika, Italië, Rusland. Gedurende deze tijd hebben we een schat aan ervaring opgedaan in het grootbrengen, fokken en leven met geweldige Amerikaanse pestkoppen. Al deze kennis delen wij 24/7 met de eigenaren van onze American Bully pups.
In onze Amerikaanse Bully-kennel in Nederland kunt u een puppy van het type “pocket”, “standaard”, “classic” vinden en kopen. Dit zijn de mooie en gespierde volwassen Amerikaanse pestkoppen die we in onze kennel hebben:

We houden de gezondheid van onze honden nauwlettend in de gaten en helpen ook al onze puppy’s en hun baasjes. Misschien is de American Bully tenslotte je eerste hond in je leven. En je hebt een mentor nodig die je altijd zal vertellen en je in elke situatie zal helpen. Wanneer wij American Bully-pups in Nederland verkopen, bieden wij daarom uitgebreide ondersteuning na de verkoop.
Welke kleuren American Bully kun je bij ons kopen? Blauw, blauwe driekleur, lila, lila driekleur, chocolade, chocolade driekleur, rood.
Hoe reserveert u een American Bully pup uit onze kennel in Nederland? Schrijf ons en vertel ons over uzelf. Welk type puppy wil je: “pocket”, “standaard”, “klassiek”. Man of vrouw? Welke kleur? Wij gaan met u in gesprek en zoeken voor u de beste, meest geschikte puppy voor uw gezin. De gemiddelde prijs voor een Nederlands-Amerikaanse Bully pup uit onze kennel is 2000 euro. Pups uit kruisingen (als we een teef meenemen naar een reu die in een ander land woont) zijn duurder. Buitenfok helpt bij het toevoegen van Amerikaanse topmannetjes aan onze foklijnen. Daarom zijn ze zo belangrijk voor het ras, voor de kennel. En voor de gewone eigenaar is dit een kans om een ​​Amerikaanse Bully van de hoogste kwaliteit te kopen.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
De kennel heeft momenteel puppy’s te koop. Schrijf ons en we laten u foto’s en video’s zien van puppy’s en hun ouders.
Woont u niet in ons land, dan is dit geen probleem! Wij bezorgen onze Amerikaanse Bullies immers over de hele wereld. Onze Amerikaanse pestkoppen wonen in Amerika, Finland, Zweden, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Wit-Rusland, Oekraïne, Rusland, Tsjechië, Polen, Ierland, Italië, Groot-Brittannië, Schotland, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Zwitserland, Frankrijk, Nederland , Spanje, België, Bulgarije. We helpen bij het organiseren van de bezorging over de hele wereld (meestal dragen we het zelf “hand in hand”). U kunt naar onze kwekerij komen of vliegen. Maak kennis met alle puppy’s en hun ouders. Welkom bij de beste Amerikaanse Bully-kennel!
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska, manager en eigenaar van de Amerikaanse pestkwekerij “Dognik Bulls”.