Amerikaanse Bully Kennel Zwitserland

American bully kennel

Welkom op onze website gewijd aan Amerikaanse bully en onze kennel “Dognik Bulls”. Onze kwekerij is actief sinds 2011 en houdt zich bezig met de popularisering en fokkerij van het ras American Bully. Honden zijn onze passie en onze roeping. Al onze Amerikaanse pestkoppen wonen bij ons, sommigen slapen zelfs bij ons op bed. Dit zijn geweldige familiehonden, echte gezinsgenoten.
In welk type kunt u een Amerikaanse bullebak Zwitserse pup in onze kennel kopen? Wij fokken puppy’s van het type «pocket», «classic» en «standaard». Dit zijn de fysiek meest gezonde soorten Amerikaanse pestkoppen.
Wat zijn de kleuren van Amerikaanse Bullies in onze kennel Zwitserland? We krijgen Amerikaanse pestkoppen in klassieke kleuren: blauw (grijs), blauwe driekleur, lila, lila driekleur, chocolade, chocolade driekleur, zwart, rood.
Wat is de prijs van een puppy in onze American Bully kennel Zwitserland? De gemiddelde prijs van een puppy is 3000 euro. De kosten van de puppy worden beïnvloed door: of de dekking buiten plaatsvond (dat wil zeggen of we naar een buitenlandse hond zijn gegaan om 2000-4000 kilometer verderop te paren), de kleur van de puppy en het type puppy.
Hoe koop ik een American Bully-puppy in onze kennel in Zwitserland? Schrijf ons, vertel ons over uzelf en wees bereid om aanvullende vragen te beantwoorden:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Houd er rekening mee dat u in sommige regio’s van Zwitserland aanvullende vergunningen van de veterinaire afdeling nodig heeft om een ​​American Bully-puppy te krijgen.
Met vriendelijke groet, eigenaar van de kwekerij Veronika Voitovska. Deskundig cynoloog, jurylid van Europese tentoonstellingen, jurylid van hondensportwedstrijden, arts.

Amerikaanse Bully Kennel Zwitserland. Kwekerijen in Zwitserland