Amerikaanse bully prijs

Amerikaanse bully prijs
Wat bepaalt meestal de prijs van een puppy of een volwassen Amerikaanse bully?
1. De kwaliteit van de pestkoppup zelf. Als de puppy geen huwelijk heeft, rasafwijkingen, dan kost het meer dan andere puppy’s in het nest. Hangt af van het hoofd, botten, breedte van de borst, poten, enzovoort.
2. Uit de stamboom van het nest. Als dit zeldzame, exclusieve, gewilde bloedsoorten zijn, zijn alle pups van dit nest duur.
3. Of er een dekking was binnen de kennel of dat het een exit dekking was. De kosten van het paren in ons land met een American Bully reu bedragen 1500-5000 euro. Exit dekkingen 3000-10000 euro, plus reiskosten.
4. Soms zijn meisjes duurder dan jongens. Maar niet altijd. In onze Amerikaanse Bully kennel Dognik Bulls zijn jongens vaker wel dan niet duurder dan meisjes.
5. Titels van ouders, hun overwinningen in beroemde tentoonstellingen in binnen- en buitenland.
6. Sommige kleuren zijn duurder. Puppy’s van de Amerikaanse bullebak van lila, blauwe, driekleurige kleuren zijn bijvoorbeeld duurder.
7. Binnen hetzelfde nest kan het prijsverschil per pup oplopen tot 1500 euro.


In onze kennel is de gemiddelde prijs van een American Bully 2000-2500 euro, als het geen exit dekking is. Vanaf 3000 euro, als het breiwerk weg is. Uitgaande paringen van American Bullies zijn een stormloop van nieuwe, goede bloedlijnen voor hun gelijkmatige en bekende, gevestigde fokkerij. Reisparingen zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de kennel en het ras American Bully.
Voor de actuele prijzen voor de American Bully in onze Dognik Bulls kennel. Een American Bully-puppy kopen. Lees meer over het karakter van de American Bully, een beschrijving van het American Bully-ras. Schrijf ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls