Amerikaanse Bully-puppies in Amsterdam


Onze kennel “Dognik Bulls” verkoopt American Bully pups in Amsterdam! Van een geïmporteerd ouderpaar. De ouders kwamen van twee verschillende Russische kwekerijen.
Moeder: Dognik stieren Lilibet. Heeft geen genetische ziekten. Dit is haar tweede nestje pups. De eerste pups werden geboren uit een geïmporteerde Amerikaanse reu. Alle pups zijn door heel Europa verkocht. Ze groeiden op tot volwassen Amerikaanse pestkoppen met uitstekende persoonlijkheden, actief en met grote, mooie hoofden.
Vader: Chaw Li Iva San Attilus. Kampioen van Letland, grootkampioen van Wit-Rusland, winnaar van de American Bully Specialty Show “Bully Show-2023”. Heeft persoonlijke certificaten voor de afwezigheid van ziekten die kenmerkend zijn voor het Amerikaanse Bully-ras.
De prijs van de pup is 3000 euro. Alle puppy’s zijn ontwormd, gevaccineerd in overeenstemming met de leeftijd en de dierenwelzijnsvereisten van de Europese Unie, met een geregistreerde microchip, ABKC-stamboom en een Europees veterinair paspoort.
Als dit je eerste Amerikaanse Bully is, dan heb je veel geluk. Alleen onze Amerikaanse Bullykwekerij Amsterdam “Dognik Bulls” geeft instructies. In deze memo wordt beschreven hoe uw puppy groeide en zich ontwikkelde. Hoe je hem goed kunt voeden, met hem kunt wandelen, hem kunt opvoeden. 20 pagina’s met de nuttigste informatie.
Voordat hij naar een nieuw gezin vertrekt, wordt elke American Bully-puppy aanvullend onderzocht door een dierenarts. En hij krijgt hierover een aantekening in het dierenartspaspoort. Dit garandeert zowel ons, de fokkers, als u, de kopers, dat u 100% een gezonde, gelukkige American Bully-puppy koopt.
Om een ​​American Bully-puppy in Amsterdam te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Voorboekingen voor andere puppy’s zijn ook mogelijk bij de American Bully Kennel Amsterdam.

Amerikaanse Bully-pups in Amsterdam, Amerikaanse Bully Kennel Amsterdam