Amerikaanse bully puppies met grijze neus


Hooggefokte Amerikaanse Bully-pups in de DOGNIK BULLS-kennel. Alle puppy’s zullen een blauwe (grijze) driekleur hebben, net als hun ouders. De geboorte van de pups is juni 2024.
Reserveringen zijn nu open voor blauwe driekleurige American Bully-puppy’s.
Vader: Chaw Li Iva San Attilus. Gebracht uit Rusland. Kampioen van Letland, grootkampioen van Wit-Rusland, winnaar van “BullyShow-2023”. Heeft geen genetische ziektes (persoonlijke gezondheidscertificaten).
Moeder: Dognik stieren Lilibet. Gebracht uit Rusland. Dit is haar tweede nestje American Bullies. De eerste pups groeiden uit tot prachtige Pockethonden.
Alle pups worden ontwormd, onderzocht door een dierenarts (met gezondheidscertificaat in het veterinaire paspoort), gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, met een ABKC-stamboom, met een Europees veterinair paspoort. Koop- en verkoopovereenkomst en puppyverzorgingsinstructies voor de Amerikaanse Bully.
Als u een grijze driekleurige Amerikaanse bully wilt kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikaanse bully van de DOGNIK BULLS-kwekerij leven al in 25 landen over de hele wereld. Dit is een indicator voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en vraag van onze Amerikaanse Bullies.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Eigenaar van de Amerikaanse bully  “Dognik Bulls”. Arts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog

American Bully pups met grijze neus, American Bullies van de kennel, koop een grijze driekleur American Bully