Amerikaanse bully puppy grijs


De officiële Amerikaanse Bully kennel “DOGNIK BULLS” zal grijze (blauwe) pups krijgen.
De ouders van de toekomstige pups worden geïmporteerd, afkomstig van twee verschillende Russische kwekerijen. Kleur: blauwe driekleur. Ze zullen Amerikaanse Bully-puppy’s produceren in de kleuren «grijs/blauw» en «blauwe driekleur».
Foto ouders samen:

De vader van de pups is kampioen van Letland, grootkampioen van Wit-Rusland en winnaar van de Bully Show 2023. Deelnemer en winnaar van tentoonstellingen in verschillende landen. Heeft persoonlijke certificaten voor de afwezigheid van genetische ziekten. Bijnaam: Chaw Li Iva San Attilus.
De moeder van de pups is uit Rusland gehaald. Dit is haar tweede nestje pups. De pups uit het eerste nestje groeiden op met een sterk en mooi “pocket” type. Actief, vriendelijk, met een goede geestelijke gezondheid en gezondheid. Ook de moeder van de pups heeft geen rasspecifieke genetische ziekten. Bijnaam: Dognik Bulls Lilibet.

Als u een “grijze American Bully-puppy” wilt kopen, schrijf dan naar de kwekerij:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Wat is de prijs van een grijze American Bully-puppy? Alle pups van deze ouders kosten 3000 euro (zowel blauwe als blauwe driekleur). Aanbetaling voor reservering — 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van de puppy). Pups kunnen na 8 weken geboorte naar een nieuw huis. Alle American Bully-pups worden meerdere keren ontwormd, ingeënt, met een geregistreerde microchip, met een Europees veterinair paspoort, met een ABKC-stamboom. Alleen in onze American Bully kennel geven wij voor iedere pup een extra grote herinnering. Het beschrijft hoe uw puppy groeide en zich ontwikkelde, hoe u hem op de juiste manier voedt en hoe u hem kennis laat maken met al het nieuwe in deze wereld. En andere belangrijke informatie, exclusief van ons. Dit zal u helpen een coole en gezonde hond groot te brengen en uw American Bully-puppy correct en op tijd te trainen.
Terwijl de pups nog in de kennel zijn, ondergaan ze allemaal een vroege socialisatie. Dit is andere mensen leren kennen, andere kinderen, andere honden, een kat. Dit is een wandeling in de kinderkamer en in het bos. Dit is een training om nagels te knippen en oren schoon te maken. Reizen in de auto. Trainen in het gebruik van een halsband en riem. Als grijze American Bully-pups na 8 weken vertrekken (sommige landen kunnen alleen oudere puppy’s sturen), dan zijn ze ook gewend aan hun naam en basiscommando’s.
U kunt alle vragen stellen waarin u geïnteresseerd bent door mij persoonlijk te schrijven.
Onze Amerikaanse pestkoppen leven in 26 landen over de hele wereld. Als u daarom een ​​grijze American Bully-puppy in onze kennel wilt kopen, maar ver van ons woont, helpen wij u met het regelen van de bezorging. We zullen ook blij zijn om alle potentiële eigenaren van onze grijze American Bully-puppy’s als gasten te zien.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Eigenaar van de officiële Amerikaanse Bully kennel “DOGNIK BULLS”. Gediplomeerde hondengeleider. Gediplomeerd dierenpsycholoog.

Grijze American Bully puppy, officiële American Bully kennel, grijze American Bully puppy kopen, grijze American Bully puppy kopen, prijs van een grijze American Bully puppy