Amerikaanse Bully-puppy’s zomer 2024


In de Amerikaanse bully “Dognik Bulls” worden in de zomer pups verwacht.
Wij wachten op pups van drie fokkoppels. Alle American Bully-pups worden in de zomer van 2024 geboren.
1. Pocket en klassiek type. Ouders: Dognik Stieren Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Beide ouders zijn uit Rusland gehaald. Genetisch en veterinair getest. Alle puppy’s zullen een blauwe driekleur en lichtblauw zijn.
2. Type «Pocket» en «klassiek» type. Ouders: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. De moeder van de pups is geboren in onze Amerikaanse Bully kennel. Vader werd uit Rusland gehaald. Alle puppy’s zijn lila, lila driekleur, blauw en blauwe driekleur.
3. Type “Standaard”. Ouders: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. Ouders kwamen uit Amerika en Rusland. Getest. Van deze ouders hebben wij al twee nestjes pups gehad. Prachtige honden die de harten van mensen over de hele wereld hebben veroverd. We wachten op de geboorte van uitsluitend lila pups en in de kleur “lila driekleur”.

American bully kennel
De prijs van puppy’s is 3000 euro. Deze prijs is inclusief de pup, vaccinatie volgens leeftijd, anthelmintica, Europees dierenartspaspoort, ABKC puppykaart (stamboom). Ook wordt elke pup voor vertrek aanvullend onderzocht door een dierenarts met een gezondheidsstempel in het Europees paspoort. Bij elke American Bully pup ontvangt u een verkoopcontract en een instructieblad voor verzorging en opvoeding.
Voor meer foto’s en video’s van ouders, voor meer gedetailleerde informatie over elk paar ouders, schrijf ons. Vertel ons over uzelf en uw ervaring met honden in het eerste bericht:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Onze Amerikaanse Bully-puppy’s leven in 25 landen over de hele wereld. Daarom hebben wij bezorging. Zelfs als u op de Noordpool woont, helpen wij u bij het organiseren van de bezorging. Het belangrijkste is dat we jullie leuk vinden als toekomstige eigenaren van onze American Bully-puppy.
Als u op zoek bent naar “waar u een American Bully-puppy kunt kopen”, schrijf ons dan. Ook als u een pup niet in de zomer van 2024, maar later plant. In onze kwekerij vinden meerdere malen per jaar paringen plaats. Daarom vertellen wij u over onze toekomstplannen. En samen vinden we de perfecte American Bully-puppy voor u. Welke qua maat, kleur en karakter bij uw gezin past. We leven sinds 2011 met Amerikaanse pestkoppen. Wij hebben de beste kwekerij voor volwassen en Amerikaanse Bully-puppy’s. Daarnaast besteed ik als arts speciale aandacht aan de gezondheid van onze Amerikaanse pestkoppen. Wij fokken alleen onderzochte, gezonde Amerikaanse Bullies. Onze kwekerij beschikt zelfs over een persoonlijke microscoop! Om onze American Bully-puppy’s en volwassen honden nog gedetailleerder en tijdiger te onderzoeken.

Met vriendelijke groet, eigenaar van de kwekerij Veronika Voitovska. Arts.
Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

American Bully-puppy’s zomer 2024, American Bully-puppy’s, waar kunt u een American Bully-puppy kopen, American Bully-puppykennel.