Amerikaanse Bully-pups, koop bij een kennel


Er worden pups verwacht bij de Amerikaanse Bully Kennel “DOGNIK BULLS”. De geboorte van Amerikaanse Bully-pups is begin juni 2024.
Moeder: Dognik Bulls Lilibet. Gebracht uit Rusland. Heeft geen genetische ziekten. Vriendelijke, actieve, zeer behendige Amerikaanse Bully. Voldoet volledig aan de rasstandaard. In het «pocket»-type. Woont samen met andere honden in onze kennel. Wandelt elke dag met ons kind van één jaar en de kinderen van de buren.

Vader: Chaw Li Iva San Attilus. Gebracht uit Rusland. Heeft geen rasgenetische ziekten (getest op: degeneratieve myelopathie, hyperuricosurie, neuronale lipofuscinose type 4, neuronale lipofuscinose type 10, retinale atrofie type 1, retinale atrofie type 2). Titels: Kampioen van Letland, Grootkampioen van Wit-Rusland. Winnaar van “Bully Show-2023”. Zeer vriendelijke reu. Absoluut loyaal aan vreemden, aan andere honden, aan kinderen. Heeft een gebalanceerd zenuwstelsel.
Wat moet u weten voordat u een American Bully-puppy van de DOGNIK BULLS-kennel koopt?
Eerst. Wij geven om al onze puppy’s en het is belangrijk voor ons naar welke families ze gaan. Vertel ons daarom iets over uzelf als u met een vertegenwoordiger van het kinderdagverblijf communiceert. Over uw ervaring met honden (ook als u er geen heeft, vertel ons daar ook over). Hoe groot is je familie? Heeft iemand in de familie allergieën?
Seconde. Al onze American Bully-puppy’s gaan naar nieuwe gezinnen met een volledige set documenten. Elke pup wordt minimaal drie keer ontwormd. Wordt gevaccineerd (één vaccin als de puppy na 8 weken vertrekt en 3 vaccins als de puppy na 12 weken vertrekt). 3 vaccins zijn een complete set vaccinaties. Afhankelijk van het land waar u woont, kan één vaccin voldoende zijn om uw puppy naar een nieuw gezin te laten gaan, of moet u ze alle drie krijgen. Wij begrijpen dat u uw American Bully puppy zo snel mogelijk wilt aanschaffen. Daarom zullen wij u vertellen over de regels in uw land en de handigste optie aanbieden. Alle pups hebben een microchip en registratiedocumenten. Alle pups hebben een Europees veterinair paspoort. Alle pups worden verkocht met een verkoopcontract. Bonus van de kennel: we bieden een instructiehandleiding van 20 pagina’s over de juiste opvoeding, voeding en opvoeding van een American Bully-puppy. Hierin staat wat u wel en niet kunt doen met uw puppy. Hoe en wat hem te leren. Wat te voeren en hoe vaak. Over het algemeen bevat het antwoorden op alle basisvragen die u in het eerste levensjaar van uw puppy kunt hebben.
Derde. Welke kleur en type zullen onze American Bully-puppy’s zijn? Wij wachten op pups voornamelijk van het “pocket” type, wellicht zullen er enkele pups van het “klassieke” type zijn. Het “klassieke” type is een hond die iets groter en lichter van structuur is. We wachten alleen op Amerikaanse Bully-puppy’s in blauwe driekleuren en effen blauwe kleuren.
Vierde. Wat is de prijs van een American Bully-puppy uit de DOGNIK BULLS-kennel? Aangezien het hier om een ​​uitteelt gaat, betekent dit dat de reu waaruit de pups geboren zullen worden niet tot onze kennel behoort. Dit zijn extra grote reiskosten, betaling voor de dekking, de dekking zelf en het opstellen van aanvullende documenten. De prijs van een Amerikaanse Bully-puppy bedraagt ​​3000 euro. Aanbetaling puppyboeking — 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van de puppy). De reserveringsaanbetaling wordt betaald bij het reserveren van een pup (volgens keuzerecht: eerste of tweede keus reu/teef) of na de geboorte van de pups, als er op het moment van de geboorte nog niet geboekte pups zijn. Meestal zijn sommige Amerikaanse Bully-pups al vóór de geboorte geboekt. Overleg daarom met uw gezin, bepaal wie u wilt: een jongen of een meisje en schrijf ons om een ​​prachtige American Bully-puppy te reserveren.
Vijfde. Wij bezorgen onze pups over de hele wereld. Meestal is dit persoonlijke bezorging, maar soms ook met koeriers. Of u kunt naar de kennel komen om uw American Bully-puppy persoonlijk op te halen. Wij ontmoeten u graag, laten de moeder van de pups zien en u zult persoonlijk zien hoe ideaal deze hond is. Onze Amerikaanse pestkoppen leven in 26 landen over de hele wereld. Onze ervaring met het afleveren van puppy’s is enorm.
Om een ​​American Bully-puppy uit de kennel te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Foto van ouders van Amerikaanse bully-puppy’s samen:

Koop American Bully-pups bij een kennel, American Bully-pups, American Bully-boeking, American Bullies 2024, koop een Bully-puppy, American Bully-prijs, American Bully-pupprijs, American Bully-puppy-prijs bij een kennel, koop een blauwe American Bully, koop een blauwe driekleur Amerikaanse Bully