Amerikaanse Pit Bull Terrier fokker in Nederland


Wij zijn officiële fokkers van American Pit Bull Terriers in Nederland. Onze Dognik Bulls kennel is geregistreerd bij ADBA (American Dog Breeders Association — de grootste, oudste en meest vertrouwde registratieorganisatie voor raszuivere pitbulls ter wereld).
We zijn sinds 2011 actief bij het ras American Pit Bull Terrier. Wij weten precies welke pitbull geschikt is voor jouw gezin.
Neem contact met ons op en vertel iets over jezelf: je naam, leeftijd, heb je een groot of klein gezin, heb je kinderen en hoe oud zijn ze, heb je andere huisdieren? Vertel ons wat voor soort pitbull qua karakter, maat, kleur je wilt. Wil je een hond voor een gezin met een goede psyche? Of u wilt een pitbull voor sport of tentoonstellingen. We houden rekening met al uw criteria en bieden u de beste dekking en de meest geschikte puppy aan. Regelmatig hebben wij nestjes pitbulls in onze kennel. Daarom zullen we u niet de eerste pup verkopen die u tegenkomt, als u maar zou kopen. Nee! Wij verkopen u precies het soort pitbull waar u van droomt. We kennen onze honden, onze foklijnen door en door en helpen de beste puppy’s de beste baasjes te vinden.
Daarom zijn wij de beste American Pit Bull Terrier fokkers van Nederland. Met pitbulls van Dognik Bulls wordt je gezin gelukkiger en gezonder, loop je meer. U wordt goed beschermd door uw hond. Je krijgt de ware liefde van de American Pit Bull Terrier.
Wij verkopen alleen gezonde pups. De eigenaren van onze Dognik Bulls pitbulls gaan één keer per jaar naar de dierenarts: geven hun hond uitgebreide vaccinaties en doen bloedonderzoek en een echo van het hart om te weten dat de hond gezond en gelukkig is. Wij verkopen geen zieke honden en we gebruiken geen zieke honden voor de fokkerij.
Pitbulls van Dognik Bulls fokkers doen het goed met kinderen van alle leeftijden. Onze honden hebben een goede, stabiele mentaliteit.
Onze belangrijkste kweeklijnen zijn gebouwd op puur Amerikaanse lijnen: Old Family Red Nose, aangevuld met Jumbo, DDWW, Red Alert.
Neem contact met ons op om een ​​pitbull pup in Nederland te kopen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Foto’s van onze volwassen American Pit Bull Terriers. Kijk eens hoe gezond, gespierd, met mooi haar, met grote hoofden.