Amerikaanse pitbull terrier puppy rednose Nederland


Chocolade rednose American Pitbull Terrier meisje te koop! Leeftijd — 4 maanden. Een uitstekende familiehond, vriendelijk met kleine kinderen. Ook geschikt voor beurzen en sportevenementen. Zeer goede anatomie. Op karakter: actief, gokkend, onbevreesd. Een echte Amerikaanse pitbullterriër!
Haar vader is uit Amerika gehaald. Moeder is uit Brazilië gehaald. Ouders krijgen een titel in sportcompetities en tentoonstellingen. Top, bekende kennel van rednose pitbull terriers in de Verenigde Staten van Amerika en Brazilië.
Amerikaanse pitbull terrier rednose Nederlandse puppy is helemaal klaar om naar een nieuw gezin te gaan. Professioneel gefokt in de Amerikaanse pitbull terrier kennel “Dognik Bulls”. Ontwormd, volledig ingeënt, met een geregistreerde microchip, met ABKC-stamboom, met een Europees veterinair paspoort. Heeft geen genetische ziekten van het ras (ouders hebben persoonlijke certificaten van genetische laboratoria). De prijs van een Amerikaanse pitbull terrier rednose pup in Nederland is 2000 euro.
Om deze ongelooflijke vrouwelijke roodneuspitbull, van OFRN-bloed (Old Family Red Nose), zeldzaam voor Europa, te kopen, kunt u ons schrijven bij de Dognik Bulls-kennel:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

 

Koop een Amerikaanse pitbull terrier puppy rednose Nederland, pitbull rednose koop Nederland