Amerikaanse pitbull terrier-puppy. Verkoop


Een meisje van het ras American Pitbull Terrier is te koop. Een familielid van de meest genoemde Amerikaanse pitbullterriër ter wereld, genaamd Fonvielles A en N Stuff of Legends. Dit is de oudoom van onze puppy die te koop is.
Amerikaanse pitbull terrier pup, geboren in de Dognik Bulls fokkennel. Kleur: chocolade met rode neus. Ouders:


Vader: Millers Wild Storm. Gebracht uit Amerika. Kwekerij «Real Deal Chocolates». Heeft geen rasziekten (getest). Vader van ongeveer 400 Amerikaanse Pit Bull Terriers wereldwijd. Een zeer bekende reu in het ras. Kampioen van het ras, kampioen op tentoonstellingen en sportwedstrijden. Een zeer actieve, atletische, gespierde pitbull.
Moeder: Hoffs Banshee. Geïmporteerd uit Brazilië. Kwekerij «Dusheik». Heeft geen rasgenetische ziekten (getest). Winnaar van tentoonstellingen. Atletische hond van uitstekend terrier-type.
De laatste dochter van deze ouders wordt te koop aangeboden. Stamboomnaam: Dognik Bulls California. Volledig gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, ADBA-stamboom en een Europees veterinair paspoort. Ook verzorgen wij voor een raszuivere pup een koop- en verkoopovereenkomst, een puppy-instructieblad met alle benodigde informatie voor het eerste levensjaar van een pitbull-puppy. Prijs 1700 euro. De pup bevindt zich in Letland en kan overal ter wereld worden afgeleverd. Onze Amerikaanse pitbullterriërs leven in 25 landen over de hele wereld, dus wij helpen u de beste pitbull te kopen en mee te nemen, waar u ook bent.
De pup is professioneel grootgebracht met holistische voeding. Ze is gewend aan honden, kinderen van alle leeftijden, buiten lopen en kent alle basiscommando’s. De ideale hond van de oude Amerikaanse fokkerij van pitbull terriers. Bloedlijn: Oude familie rode neus. Inclusief bloedverwanten als Lar San, Millers, Castillo. De meeste kwekerijen in de Verenigde Staten van Amerika zijn hierop gebaseerd.
U heeft een unieke kans om in Europa een pitbull terrier pup van puur Amerikaanse lijnen te kopen.
Voor vragen over de aanschaf van een Old Family Red Nose-puppy kunt u schrijven naar:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Wij bieden gratis hondenconsulten aan voor alle honden van de Dognik Bulls-kennel gedurende hun hele leven. En dit is 10-15 jaar gekwalificeerde hulp en ondersteuning. In de wereld van vandaag is dit duur.

Ik zal al uw vragen beantwoorden. Hoofd van de kwekerij Veronika Voitovska. Arts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

Amerikaanse pitbull puppy, Amerikaanse pitbull terrier puppy,old family red nose, old family red nose puppy.