Amerikaanse pitbull terrier-pups te koop


Exclusieve meisjes Amerikaanse pitbull terrier rednose te koop! Afkomstig van de officiële kwekerij “DOGNIK BULLS”. De kennel is geregistreerd bij ADBA (American Dog Breeders Association). Onze kennel houdt zich sinds 2011 bezig met Amerikaanse pitbull terriers.
Puppy filmpje. Bijnaam: Dognik Bulls Californië:

Video van een puppy die voor het eerst op een loopband staat met 4 maanden. Houd er rekening mee dat de pup absoluut niet bang is voor de loopband, dat hij vastzit in een tuigje en dat er aan beide kanten muren zijn. En het feit dat de vloer onder de voeten van de puppy trilt. Exclusief meisje Amerikaanse pitbullterriër rednose te koop! Voor echte kenners van het pitbullterriërras ADBA. Houd er ook rekening mee dat we de puppy alleen belonen met onze stem en handgeklap. Ze rent gewoon weg voor een idee. Dit is echte passie, gedrevenheid en druk. Wij gebruiken geen eten of speelgoed voor extra motivatie. Dit is een pitbullterriër van topklasse.

Ouders van onze Dognik Bulls California. Gebracht uit Amerika en Brazilië. Kampioenen in sport en tentoonstellingen in verschillende landen.

Ongeveer Amerikaanse Pitbull Terrier puppy te koop. Stamboombijnaam: Dognik Bulls California. Leeftijd: 4 maanden. Oren: losgemaakt. Kleur: chocolade rode neus. Gebit (tanden): schaargebit (het beste type beet voor Amerikaanse Pitbull Terriers). Ouders: Millers Wild Storm (Amerika) x Hoffs Banshee (Brazilië). Ontwormd: 4 keer. Gevaccineerd: volledig (twee complexe vaccins en vaccinatie tegen hondsdolheid). Microchip: aanwezig en geregistreerd in de huisdierendatabase. Paspoort: Europees veterinair paspoort, geldig in elk land ter wereld. Stamboom: ABDA, ja. Prijs: 1700 euro of 2000 dollar.
Persoonlijkheid: actief, aardig, houdt van wandelen, rennen met speelgoed, houdt van aandacht van mensen.
Om een ​​Amerikaanse pitbullterriërpuppy te kopen, schrijft u ons bij de DOGNIK BULLS kennel:
Instagram: dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com

De inschrijving voor andere Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s is ook geopend. Over 2 maanden worden ze geboren. Uit drie verschillende fokkoppels pitbull terriers. Prijs 2000 euro of 2200 dollar. Levering naar elk land ter wereld. Onze pitbull terriers leven in 25 landen op verschillende continenten.

Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s te koop, Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy kopen, Amerikaanse Pitbull Terrier Rednose te koop.