Amerikaanse pitbull terrier rednose kennel kopen


De beste pup uit het nest is te koop! Amerikaanse pitbull terrier rednose uit de kennel, meisje. Stamboombijnaam: Dognik Bulls California.
Ouders: Millers Wild Storm (geïmporteerd uit de Verenigde Staten van Amerika) x Hoffs Banshee (geïmporteerd uit Brazilië).
De pup is 4 keer ontwormd, volledig ingeënt, voorzien van een geregistreerde microchip, ADBA-stamboom en een verkoopcontract. Aanvullend: een notitie over voeding, opvoeding en opvoeding van een pitbullpup ontwikkeld door onze kwekerij. 20 pagina’s met nuttige informatie. Geheimen van een goede teelt, ideale training en nog veel meer. De memo is door mij persoonlijk geschreven, Veronika Voitovska (eigenaar van een pitbullkennel, huisarts, gediplomeerd hondengeleider, jurylid van Amerikaanse pitbulltentoonstellingen in Europa, gediplomeerd zoöpsycholoog).
In de video ziet u ons Amerikaanse pitbullterriër rednose meisje uit de DOGNIK BULLS kennel. Let op de uitstekende vorm van het hoofd en de juiste plaatsing van de oren. Op een sterke achterlijn. De puppy is al avontuurlijk en houdt van spelen. Met uitstekende spel- en voedselmotivatie. Geschikt voor actieve gezinnen, gezinnen met kinderen en zelfs andere honden. Zal een uitstekende hond zijn voor tentoonstellingen en sportwedstrijden. Wij verkopen soms Pitbull Rednose Terrier-pups uit de kennel voor de fok, maar dit wordt altijd besproken voordat de pup wordt verkocht. Onthoud dit. Video:

Onze Amerikaanse Pitbull Terrier Rednose teef uit de kennel voert pure OFRN (Old Family Red Nose) bloedlijnen. In Europa zijn ze zeer zeldzaam. Dit is puur Amerikaans pitbullbloed. Het grootste deel van de fokkerij van Rednose Pit Bull Terriers in de Verenigde Staten is gebaseerd op deze bloedlijnen. Dit is dus een Europese exclusiviteit. Met een uitstekende psyche en Amerikaanse afkomst.
De prijs van de puppy is 1700 euro of 2000 dollar. De Rednose Pit Bull-puppy bevindt zich in Europa, maar er is bezorging in heel Europa en naar Amerika, Canada, Brazilië. Amerikaanse pitbull terriers rednose uit onze kennel leven in 25 landen op verschillende continenten.
Schrijf ons om een ​​coole OFRN pitbullterriër te kopen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Als je nog niet klaar bent om nu een rednoep pitbull terrier-puppy uit de kennel te kopen, abonneer je dan gewoon op onze Instagram dognikbulls. Meerdere keren per jaar verkoopt onze kennel pitbull-pups; u weet zeker dat u de juiste voor uw gezin koopt. Misschien niet nu, maar over een jaar wel. Maar het zal zeker gebeuren. Onze kennel van Amerikaanse pitbull terriers “DOGNIK BULLS” helpt u hierbij.
De jouwe, Veronika Voitovska

Amerikaanse pitbull terrier rednose kennel kopen, pitbull puppies rednose kennel, pitbull OFRN kopen, kennel Dognik Bulls