Amerikaanse Pitbullterriër in Nederland

Pitbull terrier kennel American
De American Pitbull Terrier is in Nederland een actief en atletisch hondenras. En vooral: heel gezond. Bij onze pitbullkennel “Dognik Bulls” in Nederland fokken wij pitbulls volgens de ADBA (American Dog Breeders Association) standaard. Het is ‘s werelds grootste organisatie die zich toelegt op de registratie en registratie van raszuivere pitbulls over de hele wereld. De ADBA-organisatie houdt tentoonstellingen voor pitbullterriërs, sportwedstrijden voor pitbulls en registreert raszuivere pitbullpups.
Ik zal u uitgebreid vertellen over het werk van onze Amerikaanse Pitbull Terrier kennel in Nederland. Maar eerst wil ik jullie foto’s laten zien van pitbulls uit onze Dognik Bulls kennel. Dit zijn atletische honden, met uitstekende spieren, actief, loyaal aan hun baasjes, met een stabiele psyche. Onze pitbulls leven met kinderen van elke leeftijd.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Daarom zijn we in 2011 begonnen met het ontwikkelen van het ras American Pitbull Terrier. Wij hebben ruime ervaring met het grootbrengen en opvoeden van getrainde, gezonde familie pitbulls. We hebben honderden tentoonstellingen en sportwedstrijden persoonlijk bijgewoond. Onder de honden van onze kennel bevinden zich kampioenen van Letland, kampioenen van Estland, kampioenen van Italië, kampioenen van Duitsland, kampioenen van Groot-Brittannië, kampioenen van Wit-Rusland, kampioenen van Rusland enzovoort! Onze honden winnen in verschillende sportdisciplines in verschillende landen van de Europese Unie en daarbuiten. Bijvoorbeeld de resultaten in de sport van een van de kennelhonden: muurklimmen — 380 cm, hoogspringen — 225 cm, verspringen — 580 cm.
Alle Amerikaanse pitbull terriers in onze kennel zijn onderzocht en gezond. Ze ondergingen allemaal genetische tests om de afwezigheid van ernstige ziekten bij het pitbullras vast te stellen. De meeste pitbull terriers in de kennel worden gescreend op de afwezigheid van heupdysplasie. Sinds het testen op gewrichtsdysplasie bij pitbulls onlangs is begonnen, hebben niet alle volwassen honden deze onderzoeken meer. Wel worden de jonge honden van de kennel getest op gezonde gewrichten. Een groot pluspunt is dat als onze pitbulls rennen en springen als ze 8-10 jaar oud zijn, dit betekent dat hun gewrichten ideaal waren en zijn in hun jeugd en nu.
Het grootste deel van onze pitbull-fokkerij is gebaseerd op pure Amerikaanse honden. Dit zijn bekende en beproefde bloedlijnen: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Ook maken wij gebruik van een klein aantal bewezen honden uit bijvoorbeeld Europese lijnen: Jumbo, DDWW. We hebben honden meegenomen uit Amerika en Europa. We doen ook regelmatig paringen met de beste, beroemdste en meest productieve mannetjes in het pitbullras. Om ons meisje met de juiste reu te kunnen paren, moeten we soms 3000 km reizen om te paren. We zijn er dol op, we krijgen in Nederland echt hoogwaardige Amerikaanse Pitbull Terriers. Eén van onze puppy’s kan voor altijd uw familielid worden.
Meerdere keren per jaar hebben wij pups te koop bij onze Amerikaanse Pitbull Terrier kennel in Nederland. U kunt een puppy bij ons kopen door ons te schrijven via de verstrekte contactgegevens:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
De prijs van een pup bedraagt ​​gemiddeld 1500-2000 euro.
Wij helpen met bezorging in de hele Europese Unie en GOS-landen. Onze Amerikaanse Pitbull Terriers leven in 25 landen!
Met vriendelijke groet, hoofd van de Amerikaanse pitbullterriërkennel Veronika Voitovska. Dokter, jurylid van Amerikaanse pitbull terrier-tentoonstellingen in Europa, jurylid van sportwedstrijden, gediplomeerd hondengeleider.

Amerikaanse Pitbullterriër in Nederland