Amerikaanse Pitbullterriër OFRN. Waar kan ik kopen


In onze kennel zitten echte Amerikaanse pitbull terriers OFRN! Old Family Red Nose is een bloedlijn van Amerikaanse Pitbull Terriers. Letterlijk ‘de oude familie met de rode neus’ genoemd. Dit betekent niet dat elke raszuivere Amerikaanse Pitbull Terriër met rode neus automatisch OFRN is. OFRN Pitbulls zijn Pitbulls met bepaalde honden in de stamboom. Dit zijn honden gefokt door beroemde fokkers en kennels als Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates).
In onze kennel van Amerikaanse pitbull terriers “Dognik Bulls” ligt de nadruk van de fokkerij op de bloedlijn van OFRN pitbulls.
In 2016 hebben we twee honden meegenomen uit verschillende kennels in Amerika. Pure lijn reu OFRN van de Amerikaanse kennel “Real Deal Chocolates” (Florida, Amerika). Hij is geboren uit Millers honden, draagt ​​OFRN-bloed: Larsan, Castillo enzovoort.
Ook in 2016 brachten we een vrouwelijke pitbull mee uit het zuidelijkste punt van Brazilië. Kwekerij «Dusheik-Hoff». Ze vertegenwoordigt ook de raszuivere fokkerij van OFRN American Pit Bulls.
De hoofdstam van de kennel is opgebouwd uit de kinderen en kleinkinderen van deze honden. Bij al onze paringen in de kinderkamer is er een enorme ophoping van bloed van de Old Red-Nosed Family.
We paren ook met oude, bewezen bloedlijnen uit de VS — Lonzo, Red Alert.
Op dit moment heeft de kwekerij een teefje te koop. Dit is het laatste meisje van onze Amerikaanse en Braziliaanse producers. Ze vertegenwoordigt een pure lijn OFRN-pitbullterriërs. Volledig gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, met ADBA-stamboom, met een Europees veterinair paspoort. Klaar om te verhuizen naar een nieuwe woning. Voor bezorging: wij verzenden door heel Europa (bezorgprijs ongeveer 700 euro+-), naar Canada en Amerika (bezorging +-2000 dollar), naar Brazilië. De prijs van de pup is 2000 euro.

Voorboekingen zijn ook mogelijk voor andere puppy’s in de kennel van verschillende ouders. Alle honden hebben een grote ophoping van OFRN-bloed.

Schrijven:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Amerikaanse pitbull terriers ofrn, pitbulls ofrn, Amerikaanse pitbull terriers ofrn waar te kopen, pitbull larsan kopen, pitbull Castillo kopen