Amerikai bully ár

Amerikai bully ár
Általában mi határozza meg egy kölyökkutya vagy egy felnőtt American Bully árát?
1. Maga a zaklató kölyökkutya minősége. Ha a kutyusnak nincs házassági, fajtahibája, akkor többe kerül, mint az alom többi kölyke. Függ a fejtől, a csontoktól, a mellkas szélességétől, a mancsoktól stb.
2. Az alom törzskönyvéből. Ha ezek ritka, exkluzív, keresett vérűek, ennek az alomnak minden kölyke drága.
3. Abból, hogy a kennelen belül történt-e párosítás, vagy kilépő párosítás volt. Hazánkban egy American Bully hímmel való párzás költsége 1500-5000 euró. Kilépési párosítás 3000-10000 euró, plusz útiköltség.
4. Néha a lányok drágábbak, mint a fiúk. De nem mindig. A Dognik Bulls American Bully kennelünkben a fiúk általában drágábbak, mint a lányok.
5. Szülők címei, győzelmeik neves hazai és külföldi kiállításokon.
6. Egyes színek drágábbak. Például a lila, kék, trikolor színű amerikai bully kölykei drágábbak.
7. Ugyanazon almon belül a kölyökkutyánkénti árkülönbség elérheti az 1500 eurót.


Nálunk egy American Bully átlagára 2000-2500 euró, ha nem exit párosításról van szó. 3000 eurótól, ha távol van a kötés. Az American Bullies kimenő párosítása új, jó vérvonalak rohanását jelenti egyenletes és jól ismert, jól bevált tenyésztésükhöz. Az utazási párosítások szükségesek a kennel és az American Bully fajta fejlődéséhez.
Hogy megtudja az American Bully aktuális árait Dognik Bulls kennelünkben. Egy American Bully kiskutyát vásárolni. Ismerje meg az American Bully karakterét, az American Bully fajta leírását. Írj nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls