amerikai bully karakter
Üdvözöljük az American Bully kennel Dognik Bulls oldalán.
Az évtizedek óta tenyésztett American Bully főbb jellemvonásai: ember- és háziállatbarátság, nagy családszeretet és ragaszkodás, konfliktusmentes karakter, harag és agresszió hiánya.


Minden amerikai zaklató barátságos az emberekkel? A fajta minden képviselője többnyire nagyon jóban van az emberekkel. Ezt a fajtát ennek az elvnek megfelelően tenyésztették ki, ezért ez a karakterminőség jól rögzült az American Bullyban. Bár egyes országokban, például Amerikában, az amerikai bully XL-t arra tanítják, hogy védje és védje a gazdát, bizalmatlanságot másokkal, de ez minden kutya gazdája saját döntése. American Bully kenneltulajdonosként nem látom értelmét annak, hogy olyan fajtát hozzak létre, amely jó az emberekkel, és aztán neveljem, hogy ne legyen olyan jó az emberekkel. Jobb, ha azonnal vesz egy szolgálati fajta kutyát.
Igaz, hogy az amerikai bikák nem harcolnak más állatokkal? A zaklató nőstények általában nyugodtabbak, békésebbek és barátságosabbak. A hímek is, de ne felejtsük el, hogy a hím az hím. Továbbra is törődik a családjával, a területével, és igényesebb más állatokkal szemben. Ez nem a fajtától függ, ez a tulajdonság elvileg a hímek velejárója. Bármilyen hím, akinek jól fejlett ösztönei vannak. Ha egy jó American Bully kölyökkutyát szeretne vásárolni, jobb, ha fontolóra veszi a nőstényt. Az a lehetőség, hogy ez a kutya mindenkivel a lehető legbarátságosabb lesz, több, mintha egy kan American Bullyt vásárolna.
-Az amerikai zaklatók nagyon szeretik a családjukat. Ez bizonyított tény. A Dognik Bulls kennelünkben nagyon sok zaklató van, és garantálom, hogy kiváló családi kutyák.
Az American Bully konfliktusmentes természete. A zsarnokokat erőteljes, mutatós társkutyákká tenyésztették, de ragaszkodó hajlamúak. Valóban kerülik a konfliktusokat, amennyire csak lehet, és nem reagálnak más kutyák provokációira. Emellett nem próbálnak dominálni a családjukban, de tökéletesen megértik a helyüket a családban. Mint egy szeretett háziállat.
— Az amerikai bikákat úgy tenyésztették, hogy ne legyenek gonoszak vagy agresszívek. Ez a tulajdonság néhány egyedi kutyánál megtalálható, de általában a fajtát az agresszió és a zooagresszió hiánya jellemzi.
Ha tanácsot szeretne kapni az American Bully fajtával kapcsolatban, többet szeretne megtudni az American Bully karakteréről, vagy szeretne American Bully kiskutyát vásárolni, írjon a következő címre:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls