Amerikai Bully Kennel ABKC

Amerikai Bully Kennel ABKC


A Dognik Bulls kennel amerikai bully barátságos karakterrel és családjuk iránti szeretettel rendelkeznek. Jó agyuk, kiváló idegrendszerük van, és erős kötődésük van gazdáikhoz. ABKC American Bully tenyésztőcsaládunkat egészséges, aktív, megbízható, kedves, Pocket, Standard és Classic típusú kutyák előállítására terveztük. Családi élethez, amatőr szintű sportversenyekhez, kiállításokhoz világszerte (ABKC, FCI stb.).
Csak a prémium American Bullies tenyésztési programunk tud ilyen kiváló eredményeket adni.
Az ABKC American Bully óvodánk tenyésztőit Amerikából, Olaszországból és Oroszországból hoztuk. Íme egy példa a felnőtt amerikai bully a Dognik Bulls óvodából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy kutyáink jó erős mancsízületekkel, széles orrlyukakkal rendelkeznek (amerikai zaklatóink lélegzik, és nem fulladnak, mint a szűk orrlyukú kutyák), harmonikus testfelépítésű (nincs extrém méretű vagy aránytalan kutya).

Időt és pénzt nem kímélünk kennelünk és kutyáink fejlesztésére. Ezért hoztuk (és hozzuk továbbra is) a legjobb amerikai Bullies-t a világ minden tájáról. Zaklatóinkat évente állatorvossal megvizsgáltatjuk. Minden fajta genetikai tesztet elvégezünk. A legjobb minőségű amerikai bullyokat csak nálunk, az ABKC Dognik Bulls óvodában lehet megvásárolni.
Az ABKC American Bullies minőségi tenyésztése nem rulett! Ez egy minden oldalról kiszámított és elemzett rendszer. Hogyan szerezzünk csak egészséges kutyákat (minőségi szülők + egészségügyi vizsgálatok és tenyésztési tapasztalatok). Hogyan szerezzünk stabil idegrendszerű kutyákat.
Tudásunk és tapasztalataink felhasználásával mindig jó American Bully kölyköket kapunk. Ha pedig eltávolítasz legalább egy összetevőt ebből a tudáspiramisból, akkor egy egész 5-10 kölyökkutyás alomból csak egy-két jó kiskutya születik. Ezért nagyon fontos, hogy a vásárlók egy régi, jó hírű és nagy tudású ABKC American Bully cicatenyésztőt válasszanak. Vásároljon egy kiskutyát, és élete végéig élvezze a gyönyörű kutyát.
Kutyáink bajnokok az ABKC, FCI rendszerben, és különböző országok bajnokai más szervezetekben. Ezenkívül a Dognik Bulls kennel amerikai bully részt vesznek és nyernek sportversenyeken súlyhúzásban, versenyzésben, távolugrásban, magasugrásban és így tovább.
Az ABKC American Bully Kennel jelenleg eladó kölykökkel rendelkezik. Egy ABKC American Bully kiskutya átlagos ára kennelünkben 2000 euró. A világ bármely országába tudjuk szállítani (kutyáink már 25 országban élnek).

Írj nekünk és mesélj magadról. Mondja el azt is, hogy kit szeretne — nemet, színt stb.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Üdvözlettel, az American Bully Kennel ABKC tulajdonosa-Voitovska Veronika.

Amerikai Bully Kennel ABKC