Amerikai bully kölykök szürke orral


Magas tenyésztésű American Bully kölykök a DOGNIK BULLS kennelben. Minden kölyökkutya kék (szürke) trikolór lesz, akárcsak a szülei. A kölykök születése 2024 júniusa.
A foglalások már megnyíltak a kék trikolor American Bully kölykök számára.
Apja: Chaw Li Iva San Attilus. Oroszországból hozták. Lettország bajnoka, fehérorosz nagybajnok, a „BullyShow-2023” győztese. Nincs fajtagenetikai betegsége (személyes egészségügyi bizonyítvány).
Anya: Dognik Bulls Lilibet. Oroszországból hozták. Ez a második alma az American Bullies-ból. Az első kölykök csodálatos Pocket kutyákká nőttek fel.
Minden kölyökkutya féregtelenített, állatorvos által megvizsgált (állatorvosi útlevélben egészségügyi igazolással), oltott, regisztrált mikrochippel, ABKC törzskönyvvel, európai állatorvosi útlevéllel. adásvételi szerződés és kölyökkutya gondozási utasítások az American Bully számára.
Szürke trikolór amerikai bully vásárlásához írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A DOGNIK BULLS bölcsődéből származó amerikai zaklatók már a világ 25 országában élnek. Ez az amerikai Bullies megbízhatóságának, minőségének és keresletének mutatója.
Üdvözlettel: Voitovska Veronika. A „Dognik Bulls” amerikai zaklató óvoda tulajdonosa. Orvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus

Szürke orrú American Bully kölykök, American Bully a kennelből, vegyen egy szürke trikolórt American Bully