amerikai bully vélemények

amerikai bully vélemények
Mi vagyunk az egyik legnagyobb amerikai Bully kennel Európában – a Dognik Bulls. Ma a témáról fogunk beszélni: American Bully vélemények.


A legjobb módja annak, hogy meséljen az American Bullies-ról kenneltulajdonosaink véleményéből.
1. Kristina, egy American Bully tulajdonosa a Dognik Bulls kennelből. Moszkva, Oroszország.
„Mindenkinél jobban szeretem az American Bullyomat. Nagyon menő kutya. És kiváló egészségben. Nincs allergiánk. Félévente szív ultrahangos vizsgálatot végzünk, általános vérvételt és biokémiai vérvizsgálatot végzünk – a kutya teljesen egészséges. Erős, egészséges ízületei vannak, jó a légzése, kitartása egy pitbull terrier szintjén van. És nagyon csinos.»
2. Inga, egy American Bully tulajdonosa a Dognik Bulls kennelből. Írország.
„A mi Ache szeret tévét nézni, különösen az állatokkal készült műsorokat. Imád sétálni és aludni az ágyban a lányommal. Nagyon hasonlít az illinoisi apjára, és ennek örülök. Azt akartuk, hogy a kiskutyánk apaként nőjön fel. Az óvoda segített kiválasztani a megfelelő párosításból származó kiskutyát, már gyerekkorunkban elmondta, hogy milyen kiskutyára van szükségünk. Most minden együtt töltött napot élvezünk.”
3. Tatyana, egy American Bully tulajdonosa a Dognik Bulls kennelből. Ukrajna.
„A mi Stallonénk tökéletes. Erős, gyors, tartós. Kiállításokra járunk vele, és részt veszünk az erős kutyák sportversenyein. Nagyon szereti az egész családunkat. Tudja, hogyan kell védekezni. Egyáltalán nem szereti a halfejeket, de szereti a halat. Kétszer is tenyésztettük, és csodálatos kölykök születtek. Köszönöm ezt a gyönyörű, telivér kutyát.”
4. Marina, egy American Bully tulajdonosa a Dognik Bulls kennelből.
„Beha nagyszerű kutya. Zseb típusú, de nagyon mozgékony és aktív. Az utcán barátkozik más kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel. Nincs vele probléma. Bármilyen ipari élelmiszerhez alkalmas, annak ellenére, hogy kék színe van. Amikor éppen kiskutyát kerestem, azt olvastam, hogy a kék amerikai bikák gyakran allergiásak. De szerencsénk volt a kennellel és a kutyával is. Beha több kiállítást is megnyert, egy alom kölyköknek adott életet.”
Szeretnék köszönetet mondani kutyáink minden gazdájának. Házi kedvencei szeretetéért, gondozásukért. Azért, mert nem hibáztunk, amikor eladtuk nekik a kölyköket.
Az American Bully értékelései nem csak egy cikk, hanem egy nagy és barátságos multinacionális Dognik Bulls családról szól.
Ha többet szeretne megtudni az American Bully fajtáról, vagy szeretne American Bully kiskutyát vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls