Amerikai Pit Bull Terrier OFRN. Hol tudok venni


Kennelünkben igazi amerikai pitbull terrier OFRN található! Az Old Family Red Nose az amerikai pitbull terrierek vérvonala. Szó szerint „a régi vörös orrú családnak”. Ez nem jelenti azt, hogy bármely fajtatiszta amerikai pitbull terrier vörösorr automatikusan OFRN.OFRN A pitbullok olyan pitbullok, amelyeknek a törzskönyvében bizonyos kutyák szerepelnek. Ezeket a kutyákat olyan híres tenyésztők és kennelek tenyésztik, mint Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates).
Amerikai pitbull terrier „Dognik Bulls” kennelünkben a tenyésztés fő hangsúlya az OFRN pitbullok vérvonalán van.
2016-ban hoztunk magunknak két kutyát különböző kennelekből Amerikából. Tiszta vonalú kan OFRN az amerikai “Real Deal Chocolates” kennelből (Florida, Amerika). Millers kutyákból született, OFRN vért hordoz: Larsan, Castillo és így tovább.
2016-ban is hoztunk egy nőstény pitbullt Brazília legdélibb pontjáról. Óvoda «Dusheik-Hoff». Ő képviseli az OFRN American Pit Bulls fajtatiszta tenyésztését is.
A kennel fő állománya ezeknek a kutyáknak a gyermekeire és unokáira épül. Bármelyik óvodai párzásunkban hatalmas vér halmozódik fel az Öreg Vörösorrú családból.
Az USA-ból származó régi, bevált vérvonalakkal is párosodunk — Lonzo, Red Alert.
Jelenleg az óvodában eladó egy szuka kiskutya. Ez az utolsó lány amerikai és brazil producereink közül. Az OFRN pitbull terrierek tiszta vonalát képviseli. Teljesen oltott, regisztrált mikrochippel, ADBA törzskönyvvel, európai állatorvosi útlevéllel. Készen áll az új otthonba költözésre. Szállításhoz: egész Európába szállítunk (szállítási ár kb. 700 euró+-), Kanadába és Amerikába (szállítás +-2000 dollár), Brazíliába. A kiskutya ára 2000 euró.

Előzetes foglalás a kennelben lévő többi kölyökkutya számára is nyitva áll, különböző szülőktől. Minden kutyában nagy mennyiségű OFRN vér halmozódik fel.

Ír:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Amerikai pitbull terrierek ofrn, pit bullok ofrn, amerikai pitbull terrierek ofrn hol lehet vásárolni, pitbull larsan vásárolni, pitbull Castillo vásárolni