Amerikai pitbull terrier kölykök eladók


Exkluzív lány amerikai pitbull terrier rednose eladó! A hivatalos „DOGNIK BULLS” bölcsődéből. A kennel az ADBA (American Dog Breeders Association) nyilvántartásában szerepel Kennelünk 2011 óta foglalkozik amerikai pitbull terrierekkel.
Kölyökkutyás videó. Becenév: Dognik Bulls California:

Videó egy kutyusról először futópadon 4 hónaposan. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiskutya egyáltalán nem fél a futópadtól, attól, hogy hámban van rögzítve, és hogy mindkét oldalán falak vannak. És az, hogy a kölyökkutya lába alatt remeg a padló. Exkluzív lány amerikai pitbull terrier rednose eladó! Az ADBA pit bull terrier fajta igazi ismerőinek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiskutyát csak hangunkkal és tapsolással jutalmazzuk. Egyszerűen ötletért fut. Ez az igazi szenvedély, lendület és nyomás. Nem használunk ételt vagy játékot extra motivációra. Ez egy első osztályú pit bull terrier.

A kaliforniai Dognik Bulls szülei. Amerikából és Brazíliából hozták. Bajnokok sportban és kiállításokon több országban.

Amerikai Pitbull Terrier kiskutya eladó. Törzskönyvi becenév: Dognik Bulls California. Életkor: 4 hónap. Fülek: nincs dokkolva. Szín: csokoládévörös. Harapás (fogak): ollós harapás (a legjobb harapásfajta amerikai pitbull terrierek számára). Szülők: Millers Wild Storm (Amerika) x Hoffs Banshee (Brazília). Féregtelenítve: 4 alkalommal. Oltva: teljes körűen (két komplex vakcina és veszettség elleni védőoltás). Mikrochip: elérhető és regisztrálva van a kisállat adatbázisban. Útlevél: Európai állatorvosi útlevél, a világ bármely országában érvényes. Törzskönyve: ABDA, igen. Ára: 1700 euró vagy 2000 dollár.
Személyisége: aktív, kedves, szeret sétálni, játékokkal futni, szereti az emberek figyelmét.
Amerikai pitbullterrier kiskutya vásárlásához írjon nekünk a DOGNIK BULLS kennelbe:
Instagram: dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com

Más amerikai pitbull terrier kölykök regisztrációja is megnyílt. 2 hónap múlva születnek. Három különböző pitbull terrier tenyészpárból. Ára 2000 euró vagy 2200 dollár. Szállítás a világ bármely országába. Pitbull terriereink 25 országban élnek különböző kontinenseken.

Amerikai pitbull terrier kölyökkutyák eladók, amerikai pitbull terrier kölyökkutyák vétele, vörösorrú amerikai pitbull terrier kölykök eladók.