Amerikai pitbull terrier kölykök kennel


Exkluzív kötés Európában! A DOGNIK BULLS amerikai pitbull terrier kennelbe OFRN/Jumbo vérű kölyköket várunk.
Ennek a párosításnak az a különlegessége, hogy Európában nagyon ritka az OFRN (Old Family Red Nose) vér. Az OFRN egy régi vörös orrú család. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármely amerikai Pit Bull Terrier, amelynek vörös az orra, OFRN. Az OFRN régebbi amerikai pitbull vérvonalakat tartalmaz, mint például Millers, Larsan, Castillo. Az USA-ban található amerikai pitbull terrier kennelek többsége OFRN vérre épül.
Kölyökkutyáink apját Floridából, Amerikából hozták. Egy óvodából, amely az USA-ban a sportnormákkal foglalkozott. A Real Deal Chocolates óvoda egyelőre zárva tart. De még mindig megvannak a tiszta tenyésztési vonalaik.
Ezért a Millers Wild Stormunkat Bulgáriából hozott szukának tenyésztjük. A kizárólag működő tenyésztés, a Jumbo vérvonal képviselője. Ez lesz az utolsó párzása pitbull kennelünkben. Több éve készítünk különleges amerikai pitbull terriereket ebből a kombinációból. Nekem személy szerint két szuka és két kan maradt a kennelünkben ezekből a párzásokból. Minőségi amerikai pitbull terrier kölykök további tenyésztésére is használják őket a kennelben. Közepes méretű, kiegyensúlyozott idegrendszerű kutyákat kapunk. Természeténél fogva minden kölyökkutyánk és felnőtt pitbullunk az OFRN/Jumbo kombinációból nagyon kötődik a családhoz. Ezek valóban családi kutyák. Az ezekből a párzásokból származó hímeknek kifejezett ösztönük van arra, hogy vészhelyzet esetén megvédjék embereiket az idegenektől. Egyébként társadalmilag abszolút megfelelőek a társadalomban. Ezek a pitbull terrierek veleszületett magas játékkal és ételmotivációval.
Mindkét szülőt megvizsgálják genetikai betegségek hiányára, és évente minden szükséges orvosi vizsgálaton átesnek egy minősített állatorvos által. A kölykök leendő édesanyját a párzás előtt ráadásul egészségügyi vizsgálatra is sor került, és teszteket is végeztek.
A kölykök édesapja több ország sportversenyeinek és kiállításainak többszörös bajnoka. A címek teljes listája elérhető az óvoda honlapján található személyes oldalán, megtekintheti.
Minden kölyökkutya háromszor féregtelenítve lesz, oltva, európai állatorvosi útlevéllel, ADBA törzskönyvvel és adásvételi szerződéssel. Ezen kívül mindenki megkapja az 1 éves korig tartó kiskutya nevelésére vonatkozó utasításokat. 20 oldalnyi hasznos információ, kizárólag a „DOGNIK BULLS” amerikai pitbull terrier kennelünktől a kiskutyáink gazdái számára.
Egy kiskutya ára ezektől a szülőktől 1800 euró vagy 2000 dollár.
A szállítás egész Európában, Amerikában, Kanadában és Brazíliában elérhető.
Ha amerikai pitbull terrier kiskutyát szeretne foglalni a kennelből, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Az Ön Veronika Voitovska. A „Dognik Bulls” amerikai pitbull terrier kennel tulajdonosa. Háziorvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, amerikai pitbull terrier kölykök a kennelből, amerikai pitbull kennel, OFRN pitbull vásárlás, Jumbo pitbull vásárlás