Amerikai pitbull terrier Magyarországon

Pitbull terrier kennel American
Az amerikai Pitbull Terrier Magyarországon aktív és sportos kutyafajta. És ami a legfontosabb, nagyon egészséges. A magyarországi „Dognik Bulls” pitbull kennelünkben az ADBA (American Dog Breeders Association) szabvány szerint tenyésztjük pitbullokat. Ez a világ legnagyobb szervezete, amely a fajtatiszta pitbullok regisztrálásával és nyilvántartásával foglalkozik világszerte. Az ADBA szervezet kiállításokat tart pitbull terrierek számára, sportversenyeket pitbulloknak, és regisztrál fajtatiszta pitbull kölyköket.
Részletesen elmesélem a magyarországi amerikai pitbull terrier kennelünk munkáját. Először azonban szeretném megmutatni a Dognik Bulls kennelünk pitbulljairól készült fotókat. Sportos kutyák, kiváló izomzattal, aktívak, gazdájukhoz hűségesek, stabil pszichéjük van. Pitbulljaink bármilyen korú gyermekkel élnek.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Tehát 2011-ben kezdtünk el dolgozni az amerikai Pitbull Terrier fajtán. Nagy tapasztalattal rendelkezünk képzett, egészséges, családi pitbullok nevelésében és nevelésében. Több száz kiállításon és sportversenyen vettünk részt személyesen. Kennelünk kutyái között vannak Lettország bajnokai, Észtország bajnokai, Olaszország bajnokai, Németország bajnokai, Nagy-Britannia bajnokai, Fehéroroszország bajnokai, Oroszország bajnokai és így tovább! Kutyáink különböző sportágakban győznek az Európai Unió különböző országaiban és azon kívül is. Például az egyik kennelkutya sporteredményei: falmászás — 380 cm, magasugrás — 225 cm, távolugrás — 580 cm.
Kennelünkben minden amerikai pitbull terriert megvizsgáltak és egészségesek. Mindegyikük genetikai vizsgálaton esett át, hogy megállapítsák, nincs-e nagyobb betegség a pitbullfajtában. A kennelben a legtöbb pitbull terriert átvizsgálják csípődiszplázia hiányára. Mivel a közelmúltban megkezdődött az ízületi diszplázia vizsgálata pitbullokban, már nem minden felnőtt kutyánál végeznek ilyen vizsgálatokat. A kennel fiatal kutyáit azonban egészséges ízületekre tesztelik. Nagy plusz, hogy ha pitbulljaink 8-10 évesen futnak és ugrálnak, az azt jelenti, hogy az ízületeik ideálisak voltak és vannak fiatalkorukban és most is.
Pitbull-tenyésztésünk nagy része tiszta amerikai kutyákon alapul. Ezek jól ismert és jól bevált vérvonalak: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Használunk néhány jól bevált kutyát is ilyen európai vonalakból: Jumbo, DDWW. Amerikából és Európából hoztunk kutyákat. A pitbull fajta legjobb, leghíresebb és legtermékenyebb hímeivel is rendszeresen pározunk. Néha 3000 km-t kell utaznunk ahhoz, hogy a lányunkat a megfelelő hímhez tenyésztsük. Imádjuk, Magyarországon tényleg kiváló minőségű amerikai pitbull terriereket kapunk. Egyik kutyusunk örökre családtagja lehet.
Évente többször kerül értékesítésre a kiskutyák magyarországi amerikai pitbull terrier kennelünkben. Kölyökkutyát vásárolhat tőlünk, ha ír nekünk a megadott elérhetőségeken:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Egy kiskutya ára átlagosan 1500-2000 euró.
Segítünk a szállításban az Európai Unió és a FÁK országaiban. Amerikai pitbull terriereink 25 országban élnek!
Tisztelettel: Voitovska Veronika, az amerikai pitbull terrier kennel vezetője. Orvos, európai amerikai pit bull terrier kiállítások bírája, sportversenyek bírája, okleveles szakértő kutyavezető.

Amerikai pitbull terrier Magyarországon