Amerikai pitbull terrier rednose kennel vásárlás


Eladó az alom legjobb kiskutyája! Amerikai pitbull terrier rednose a kennelből, lány. Törzskönyvi becenév: Dognik Bulls California.
Szülők: Millers Wild Storm (az Amerikai Egyesült Államokból importálva) x Hoffs Banshee (Brazíliából importálva).
A kutyus 4x féregtelenített, teljesen oltott, regisztrált mikrochippel, ADBA törzskönyvvel, adásvételi szerződéssel. Ezen kívül: az óvodánk által kifejlesztett feljegyzés a táplálkozásról, az oktatásról és a pitbull kölyökkutya neveléséről. 20 oldal hasznos információval. A helyes termesztés titkai, az ideális képzés és még sok más. A feljegyzést én személyesen írtam Voitovska Veronika (pitbull kennel tulajdonosa, háziorvos, okleveles szakértő kutyavezető, európai amerikai pitbull kiállítások bírája, okleveles zoopszichológus).
A videóban a DOGNIK BULLS kennelből származó amerikai pitbull terrier rednose lányunkat láthatjátok. Ügyeljen a fej kiváló formájára és a fülek helyes elhelyezésére. Erős hátvonalon. A kiskutya már kalandvágyó és imád játszani. Kiváló játék- és étkezési motivációval. Alkalmas aktív családok, gyermekes családok és akár más kutyák számára is. Kiváló kutya lesz kiállításokon és sportversenyeken. Néha eladunk Pitbull Rednose Terrier kölyköket a kennelből tenyésztésre, de ezt mindig megbeszéljük a kiskutya eladása előtt. Ezt tartsd szem előtt. Videó:

A kennelből származó amerikai Pitbull Terrier Rednose lányunk tiszta OFRN (Old Family Red Nose) vérvonalat hordoz. Európában nagyon ritkák. Ezek tiszta amerikai pitbull vér. Az Egyesült Államokban a Rednose pitbull terrierek tenyésztésének nagy része ezeken a vérvonalakon alapul. Tehát ez európai exkluzív. Kiváló psziché és amerikai származású.
A kölyökkutya ára 1700 euró vagy 2000 dollár. A rednose pitbull kölyökkutya Európában található, de van szállítás Európa-szerte és Amerikába, Kanadába, Brazíliába. Kennelünkből származó rednose amerikai pitbull terrierek 25 országban élnek különböző kontinenseken.
Ha egy menő OFRN pitbull terriert szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ha még nem áll készen egy rednoep pitbull terrier kutyus vásárlására a kennelből, akkor egyszerűen iratkozzon fel Instagram dognikbulls oldalunkra. Kennelünk évente többször árul pitbull kölyökkutyákat, biztosan megveszi a megfelelőt a családjának. Talán nem most, de egy év múlva. De biztosan megtörténik. Ebben segít Önnek a DOGNIK BULLS amerikai pitbull terrier kennelünk.
Üdvözlettel, Voitovska Veronika

Amerikai pitbull terrier rednose kennel vásárlás, pitbull kölykök rednose kennel, pitbull OFRN vásárlás, Dognik Bulls kennel