Amerikai Pitbull Terrier tenyésztő Magyarországon


Amerikai Pit Bull Terrier hivatalos tenyésztői vagyunk Magyarországon. Dognik Bulls kennelünk az ADBA (American Dog Breeders Association – Amerikai Kutyatenyésztők Szövetsége — a világ legnagyobb, legrégebbi és legmegbízhatóbb fajtatiszta pitbullák regisztráló szervezete) nyilvántartása.
2011 óta foglalkozunk az amerikai pitbull terrier fajtával. Pontosan tudjuk, melyik pitbull a megfelelő az Ön családjának.
Lépjen kapcsolatba velünk és meséljen magáról: neve, életkora, nagy vagy kis családja van, van-e gyermeke és hány évesek, van más házi kedvence? Mondja el, milyen karakterű, méretű, színű pitbullra vágyik. Szeretnél kutyát egy jó pszichés családba? Vagy szeretne egy pitbullt sportoláshoz vagy kiállításokhoz. Minden kritériumát figyelembe vesszük, és a legjobb párosítást és a legmegfelelőbb kiskutyát kínáljuk Önnek. Kennelünkben rendszeresen vannak pitbull almok. Ezért nem adjuk el neked az első találkozó kiskutyát, ha csak vásárolnál. Nem! Pontosan olyan pitbullokat adunk el Önnek, amilyenről álmodozik. Alaposan ismerjük kutyáinkat, tenyésztési vonalainkat, és segítünk a legjobb kölyköknek megtalálni a legjobb gazdit.
Ezért vagyunk a legjobb amerikai pitbull terrier tenyésztők Magyarországon. A Dognik Bulls pitbullokkal a családja boldogabb és egészségesebb lesz, Ön többet fog sétálni. Jól védi majd a kutyája. Meg fogja kapni az amerikai Pit Bull Terrier igazi szerelmét.
Csak egészséges kiskutyákat árulunk. Dognik Bulls pitbulljaink gazdái évente egyszer járnak állatorvoshoz: adják be kutyájukat átfogó védőoltásoknak, végezzenek vérvizsgálatot és szív ultrahangot, hogy megtudják, a kutya egészséges és boldog. Beteg kutyákat nem árusítunk, beteg kutyákat nem használunk tenyésztésre.
A Dognik Bulls tenyésztők pitbulljai bármilyen korú gyermekkel jól kijönnek. Kutyáink jó, stabil mentalitásúak.
Fő tenyésztési vonalaink tiszta amerikai vonalakra épülnek: Old Family Red Nose, Jumbo, DDWW, Red Alert hozzáadásával.
Pitbull kiskutya magyarországi vásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Fényképek felnőtt amerikai pitbull terriereinkről. Nézd, milyen egészséges, izmos, szép hajjal, nagy fejjel.