Amerikanpitbullterrieri pennut

Upeita uutisia amerikkalaisesta pitbullterrieri kennelistä «Dognik Bulls»! 1. heinäkuuta 2023 meillä oli täydellinen pitbullien pentue. Tarjolla on useita narttuja ja pitbull-uroksia.
Tytöt ja pojat ovat kirkkaita, tyylikkäitä värejä (kerma, punainen, suklaa — kaikilla on punainen nenä). Erinomainen anatomia, hyvä hermosto. Amerikkalaisen pitbullterrieripentumme kasvavat lasten kanssa. Pentumme sopivat lapsiperheille, perheille, joissa on muita eläimiä. Myös pitbullimme sopivat ensimmäiseksi koiraksi. Koulutus on välttämätöntä minkä tahansa rodun koiralle.
Pentujen vanhemmat, joilla on vakaa psyyke, ilman aggressiota. Osallistu ja voita näyttelyissä ja urheilukilpailuissa. Heillä ei ole geneettisiä sairauksia (tutkittu, heillä on todistuksia).
Amerikkalaisen pitbullterrieripentujemme isä tuotiin Amerikasta. Lempinimi sukutaulun mukaan — Millers Wild Storm eli Castle. Äiti tuotiin Dagestanista. Lempinimi sukutaulun mukaan — Dognik Bulls Indiana.
Kuvia American Pitbull Terrier pennuista:


Kuvia vanhemmista:


Jos haluat ostaa American Pitbull Terrier pennun Dognik Bulls -kennelistä, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Kaikki amerikanpitbullterrieripennut lähtevät kennelista uusiin koteihin eläinlääkärin eurooppalaisella passilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla, iänmukaisilla rokotuksilla, madotuksilla.

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Amerikanpitbullterrieri kasvattajat
Amerikanpitbullterrieri pennut