Amerikansk bøllekennel Oslo

Amerikansk bøllekennel Oslo

Vi er glade for å se deg på siden til Oslo American Bully kennel «Dognik Bulls».

Opprinnelig spesialiserte vår kennel seg på hunder av rasen American Pit Bull Terrier. I 2016 startet vi også oppdrett av den fantastiske American Bully-rasen.

Vi har valgt ut hunder i typene «Lomme» og «Standard» for våre fremtidige husdyr. Hunder til Oslo American Bully kennel ble hentet fra Amerika, Italia og Russland. I utgangspunktet tok vi med amerikanske bøller med veldig gode, sterke bein. Med kraftige hoder, sterke kjever. Hundene våre har utmerkede personligheter. Neste oppgave for kennelen var å fikse dette hos barn fra våre hunder. Vi ønsket å få American Bullies bare med riktig fysikk, uten overskudd. Få hunder med vakker anatomi, med gode bevegelser. Amerikanske okser, mer egnet til den «eksotiske» typen, var ikke av interesse for oss. Disse hundene har problemer med potene, ryggen, hjertene og leddene, pusten og til og med smale nesebor. Kanskje de ser spektakulære ut som padder. Men faktisk er disse hundene deaktivert.

Avlsvektoren Oslo American Bully i Dognik Bulls kennel er rettet mot å oppnå sunne og funksjonelle American Bullies. Med hvilke fremtidige eiere kan gå til parken, ta med seg til skogen og til stranden. Ideelle selskapshunder med utseendet til Arnold Schwarzenegger.

Typiske farger i vår kennel: lilla, blå, sjokolade, tricolor. Du kan kjøpe en Oslo American Bully-valp hos oss i typen «Pocket» eller «Standard». Det avhenger av hver enkelt parring.

Ønsker du å bestille en American Bully-valp i Oslo fra allerede fødte eller fra fremtidige kull, skriv til oss og fortell om deg selv:

Instagram American Bully Kennel Oslo— dognikbulls

E-post: dognikb@gmail.com

Hunder av den amerikanske bøllekennelen Oslo «Dognik Bulls»