Amerikansk bully karakter Denmark

Amerikansk bully karakter
Velkommen til siden for American Bully kennel Dognik Bulls.
Hovedkaraktertræk af den amerikanske bully, som er blevet avlet i årtier: venlighed over for mennesker og kæledyr, stor kærlighed og hengivenhed for deres familie, ikke-konflikt karakter, mangel på vrede og aggression.


Er alle amerikanske bully venlige over for folk? For det meste er alle repræsentanter for racen meget gode med mennesker. Denne race blev opdrættet i henhold til dette princip, derfor er denne karakterkvalitet godt fastgjort i den amerikanske bølle. Selvom den amerikanske bølle XL i nogle lande, for eksempel i Amerika, lærer at beskytte og beskytte ejeren, mistillid til andre, men dette er valget af ejeren af ​​hver hund. Som en American Bully kennelejer kan jeg ikke se meningen med at have en race, der er god med mennesker, og så træne den til ikke at være så god med mennesker. Det er bedre så straks at købe en servicehund.
Er det rigtigt, at amerikanske tyre ikke bekæmper andre dyr? Som regel er mobberkvinder roligere, mere fredelige og venlige. Hanner også, men lad os ikke glemme, at en han er en han. Han bekymrer sig stadig om sin familie, sit territorium og stiller mere krav til andre dyr. Dette afhænger ikke af racen, denne kvalitet er i princippet iboende hos hanner. Alle hanner med veludviklede instinkter. Hvis du ønsker at købe en god American Bully-hvalp, er det bedre at overveje en hun. Muligheden for, at denne hund vil være så venlig som muligt for alle, er mere, end hvis du køber en amerikansk bølle.
-Amerikanske bøller elsker deres familie meget. Dette er et bevist faktum. Vores Dognik Bulls kennel har et meget stort antal bøller, og jeg garanterer dig, at de er fremragende familiehunde.
— Den amerikanske bullys ikke-konflikt karakter. Bully blev avlet til at være kraftfulde, prangende selskabshunde, men med et kærligt gemyt. De undgår virkelig konflikter så meget som muligt og reagerer ikke på andre hundes provokationer. De forsøger heller ikke at dominere i deres familier, men de forstår perfekt deres plads i familien. Som et elsket kæledyr.
— Amerikanske bully blev avlet til ikke at være ondskabsfulde eller aggressive. Denne egenskab kan findes hos nogle individuelle hunde, men generelt er racen karakteriseret ved fravær af aggression og zooaggression.
Hvis du ønsker at få råd om American Bully racen, lære mere om karakteren af ​​American Bully eller købe en American Bully hvalp, så skriv til:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls