amerikansk bully karakter

amerikansk bully karakter
Velkommen til siden til American Bully kennel Dognik Bulls.
Hovedkaraktertrekkene til American Bully, som har blitt avlet i flere tiår: vennlighet mot mennesker og kjæledyr, stor kjærlighet og hengivenhet for familien deres, ikke-konfliktkarakter, mangel på sinne og aggresjon.


Er alle amerikanske bully vennlige mot folk? For det meste er alle representanter for rasen veldig flinke med mennesker. Denne rasen ble avlet i henhold til dette prinsippet, derfor er denne karakterkvaliteten godt fikset i American Bully. Selv i noen land, for eksempel i Amerika, er den american bully XL lært opp til å beskytte og beskytte eieren, mistillit til andre, men dette er valget til eieren av hver hund. Som eier av American Bully kennel ser jeg ikke poenget med å ha en rase som er god med mennesker, og så trene den opp til å ikke være så flink med mennesker. Det er bedre da å umiddelbart kjøpe en servicerasehund.
Er det sant at amerikanske okser ikke kjemper mot andre dyr? Som regel er mobbekvinner roligere, mer fredelige og vennlige. Menn også, men la oss ikke glemme at en hann er en hann. Han bryr seg fortsatt om familien sin, territoriet sitt og er mer krevende av andre dyr. Dette avhenger ikke av rasen, denne kvaliteten er i prinsippet iboende hos hanner. Alle hanner med velutviklede instinkter. Hvis du ønsker å kjøpe en god American Bully-valp, er det bedre å vurdere en hunn. Muligheten for at denne hunden skal være så vennlig som mulig for alle er mer enn hvis du kjøper en mannlig amerikansk bully.
-Amerikanske bøller elsker familien sin veldig høyt. Dette er et bevist faktum. Vår Dognik Bulls kennel har et veldig stort antall bøller og jeg garanterer deg at de er utmerkede familiehunder.
Den amerikanske bully ikke-konfliktnatur. Mobbere ble avlet til å være kraftige, prangende selskapshunder, men med en kjærlig gemytt. De unngår virkelig konflikter så mye som mulig og reagerer ikke på provokasjoner fra andre hunder. Dessuten prøver de ikke å dominere i familiene sine, men de forstår perfekt deres plass i familien. Som et elsket kjæledyr.
– Amerikanske okser ble avlet for ikke å være ondskapsfulle eller aggressive. Denne egenskapen kan finnes hos enkelte individuelle hunder, men generelt er rasen preget av fravær av aggresjon og zooaggresjon.
Hvis du ønsker å få råd om American Bully-rasen, lære mer om karakteren til American Bully eller kjøpe en American Bully-valp, skriv til:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls