Amerikansk Bully Kennel ABKC

Amerikansk Bully Kennel ABKC


Amerikansk bully från Dognik Bulls kennel har en vänlig karaktär och kärlek till sin familj. De har bra hjärnor, ett utmärkt nervsystem och en stark anknytning till sina ägare. Vår ABKC American Bully avelslinje är designad för att producera friska, aktiva, pålitliga, snälla hundar av typen Pocket, Standard och Classic. För familjeliv, sporttävlingar på amatörnivå, utställningar runt om i världen (i ABKC, FCI, etc.).
Endast vårt avelsprogram baserat på premium American Bullies kan ge så utmärkta resultat.
Uppfödarna i vår ABKC American Bully plantskola kom från Amerika, Italien och Ryssland. Här är ett exempel på vuxna amerikanska bully från Dognik Bulls plantskola. Observera att våra hundar har bra starka tassleder, breda näsborrar (våra amerikanska bully andas och kvävs inte som hundar med smala näsborrar), harmonisk kroppsstruktur (det finns inga hundar med extrema storlekar eller oproportionerliga).

Vi sparar ingen tid och pengar på att utveckla vår kennel och våra hundar. Det är därför vi tog med (och fortsätter att ta med) de bästa amerikanska bully från hela världen. Vi låter våra mobbare undersökas av en veterinär årligen. Vi tar alla rasgenetiska tester. Amerikanska bully av vår personliga högsta kvalitet kan endast köpas från oss, i Dognik Bulls plantskola ABKC.
Kvalitetsuppfödning av American Bullies ABKC är inte roulette! Detta är ett beräknat och analyserat system från alla håll. Hur får man enbart friska hundar (kvalitetsföräldrar + hälsoundersökningar och erfarenhet av avelshundar). Hur man får hundar med ett stabilt nervsystem.
Med vår kunskap och erfarenhet får vi alltid genomgående bra American Bully-valpar. Och om du tar bort minst en ingrediens från denna kunskapspyramid, kommer bara en eller två bra valpar att födas från en hel kull på 5-10 valpar. Därför är det så viktigt för köpare att välja en gammal, välrenommerad och kunnig American Bully katteri ABKC. Att köpa en valp och njuta av en underbar hund resten av livet.
Våra hundar är mästare i ABKC, FCI-systemen och mästare i olika länder i andra organisationer. Även amerikanska mobbare från Dognik Bulls kennel deltar och vinner i sporttävlingar i viktdragning, racing, längdhopp, höjdhopp och så vidare.
ABKC American Bully Kennel har för närvarande valpar till salu. Genomsnittspriset för en ABKC American Bully-valp i vår kennel är 2000 euro. Vi kan leverera till alla länder i världen (våra hundar bor redan i 25 länder).

Skriv till oss och berätta om dig själv. Berätta också vem du vill ha – kön, färg osv.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Med vänliga hälsningar, ägare av American Bully Kennel ABKC-Veronika Voitovska.

Amerikansk Bully Kennel ABKC