Amerikansk bully pris
Hva bestemmer vanligvis prisen på en valp eller en voksen american bully?
1. Kvaliteten på selve bully valpen. Hvis valpen ikke har ekteskap, rasefeil, så koster det mer enn andre valper i kullet. Avhenger av hodet, bein, bredde på brystet, poter og så videre.
2. Fra kullets stamtavle. Hvis dette er sjeldne, eksklusive, ettertraktede blod, er alle valper i dette kullet dyre.
3. Fra om det var en parring innenfor kennelen eller det var en utgangsparring. Kostnaden for parring i vårt land med en amerikansk Bully-hann er 1500-5000 euro. Utgangsparringer 3000-10000 euro, pluss reiseutgifter.
4. Noen ganger er jenter dyrere enn gutter. Men ikke alltid. I vår amerikanske Bully-kennel Dognik Bulls er gutter oftere dyrere enn jenter.
5. Titler på foreldre, deres seire i kjente utstillinger i landet og i utlandet.
6. Noen farger er dyrere. For eksempel er valper av den amerikanske bøllen av lilla, blå, tricolor farger dyrere.
7. Innenfor samme kull kan forskjellen i pris for hver valp komme opp i 1500 euro.


I vår kennel er gjennomsnittsprisen på en American Bully 2000-2500 euro, hvis det ikke er en utgangsparring. Fra 3000 euro, hvis strikkingen er borte. Utgående parringer av amerikanske bøller er et rush av nye, gode blodlinjer til deres jevne og velkjente, veletablerte avl. Reiseparringer er nødvendige for utviklingen av kennelen og American Bully-rasen.
For å finne ut gjeldende priser for American Bully i vår Dognik Bulls kennel. Å kjøpe en American Bully-valp. Lær om karakteren til American Bully, en beskrivelse av American Bully-rasen. Skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls