Amerikansk bully pris

Amerikansk bully pris
Vad avgör vanligtvis priset på en valp eller en vuxen american bully?
1. Kvaliteten på själva mobbare valpen. Om valpen inte har äktenskap, rasfel, då kostar det mer än andra valpar i kullen. Beror på huvudet, ben, bröstets bredd, tassar och så vidare.
2. Från kullens stamtavla. Om dessa är sällsynta, exklusiva, eftertraktade blod, är alla valpar i denna kull dyra.
3. Från om det fanns en parning inom kenneln eller det var en utgångsparning. Kostnaden för att para sig i vårt land med en amerikansk Bully-hane är 1500-5000 euro. Utgångsparningar 3000-10000 euro, plus resekostnader.
4. Ibland är tjejer dyrare än pojkar. Men inte alltid. I vår American Bully kennel Dognik Bulls är pojkar oftare än inte dyrare än flickor.
5. Titlar på föräldrar, deras segrar i berömda utställningar i landet och utomlands.
6. Vissa färger är dyrare. Till exempel är valpar av den amerikanska översittaren av lila, blå, tricolor färger dyrare.
7. Inom samma kull kan prisskillnaden för varje valp uppgå till 1500 euro.


I vår kennel är snittpriset för en American Bully 2000-2500 euro, om det inte är en utgångsparning. Från 3000 euro, om stickningen är borta. Utgående parningar av American Bullies är en ström av nya, bra blodslinjer till deras jämna och välkända, väletablerade avel. Reseparningar är nödvändiga för utvecklingen av kenneln och rasen American Bully.
För att ta reda på de aktuella priserna för American Bully i vår Dognik Bulls kennel. Att köpa en American Bully-valp. Lär dig mer om karaktären hos American Bully, en beskrivning av rasen American Bully. Skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls