Amerikansk bully valp grå


Den officiella American Bully kenneln «DOGNIK BULLS» kommer att ha grå (blå) valpar.
Föräldrarna till de framtida valparna är importerade, hämtade från två olika ryska plantskolor. Färg: blå tricolor. De kommer att producera American Bully-valpar i färgerna «grå/blå» och «blå tricolor».
Foto på föräldrar tillsammans:

Valparnas pappa är Champion of Lettland, Grand Champion of Vitryssland, vinnare av Bully Show 2023. Deltagare och vinnare av utställningar i olika länder. Har personliga intyg för frånvaro av genetiska sjukdomar. Smeknamn: Chaw Li Iva San Attilus.
Mamman till valparna kom från Ryssland. Detta är hennes andra valpkull. Valparna i den första kullen växte upp starka och vackra «fickor». Aktiv, vänlig, med god mental hälsa och hälsa. Mamman till valparna har inte heller rasspecifika genetiska sjukdomar. Smeknamn: Dognik Bulls Lilibet.

Om du vill köpa en «grå American Bully-valp», skriv till oss på plantskolan:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vad är priset för en grå American Bully-valp? Alla valpar från dessa föräldrar kommer att kosta 3000 euro (både blå och blå tricolor). Bokningsdeposition — 500 euro (ingår i det totala priset för valpen). Valpar kan gå till nya hem efter 8 veckors födsel. Alla American Bully-valpar kommer att avmaskas flera gånger, vaccineras, med ett registrerat mikrochip, med ett europeiskt veterinärpass, med en ABKC-stamtavla. Endast i vår American Bully kennel ger vi en extra stor påminnelse för varje valp. Den beskriver hur din valp växte och utvecklades, hur man matar honom på rätt sätt och hur man introducerar honom för allt nytt i denna värld. Och annan viktig information, exklusivt från oss. Detta hjälper dig att föda upp en cool och frisk hund och träna din American Bully-valp korrekt och i tid.
Medan valparna fortfarande är i kenneln genomgår de alla tidig socialisering. Det här är att lära känna andra människor, olika barn, andra hundar, en katt. Det här är en promenad i barnkammaren och i skogen. Detta är träning för att trimma naglar och rena öronen. Reser i bilen. Träning i att använda krage och koppel. Om grå American Bully-valpar lämnar efter 8 veckor (vissa länder kan bara skicka äldre valpar), då är de också vana vid deras namn och grundläggande kommandon.
Du kan ställa alla frågor du är intresserad av genom att skriva till mig personligen.
Våra amerikanska översittare bor i 26 länder runt om i världen. Därför, om du vill köpa en grå American Bully-valp i vår kennel, men bor långt ifrån oss, hjälper vi till med att ordna leverans. Vi kommer också att vara glada att se alla potentiella ägare till våra grå American Bully-valpar som gäster.
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska. Ägare av den officiella American Bully kenneln «DOGNIK BULLS». Certifierad hundförare. Diplomerad djurpsykolog.

Grey American Bully-valp, officiell American Bully-kennel, köp grå American Bully-valp, köp grå American Bully-valp, priset på en grå American Bully-valp