Amerikansk Pit Bull Terrier Kennel Sverige
Välkommen till pitbull terrier kennel «Dognik Bulls» Sverige. Renrasiga amerikanska Pit Bull Terriers föds här! Instagram- dognikbulls
Vi har arbetat med rasen Pit Bull Terrier sedan 2011. När vi bestämde oss för att starta vårt eget avelsprogram köpte vi hundar i pitbullterriernas hemland — i USA. Huvudlinjerna som vi använder i vårt uppfödningsprogram är OFRN (Old Family Red Nose, USA), Red Alert (USA), Jumbo (Jugoslavien), DDWW (gamla fungerande ukrainska linjer, katteriet fungerar inte nu, och detta är en stor tragedi för hela världen av amerikanska Pit Bull Terriers).
Vi har samlat de bästa blodansamlingarna genom åren. Det var inte lätt att köpa renrasiga OFRN från USA. Vissa uppfödare och stora kennlar kan köpa hundar med dessa blodlinjer. Men katterier är vanligtvis ovilliga att sälja detta blod till enbart potentiella ägare. Dessa pitbullar är högt värderade runt om i världen så att de kan hamna i fel händer.
Genom att använda alla dessa blodlinjer i olika kombinationer fick vi vår egen linje — Castlesline pitbulls. Dessa hundar är medelstora (honor från 16 till 24 kg, hanar från 20 till 26 kg), med bra muskler, med ett utmärkt nervsystem. De är idealiska sporthundar i olika sporttävlingar. Härlig och vänlig för hela familjen. Med bra hjärnor. Deras anatomi är perfekt, tack vare vilken de visar utmärkta resultat i sporttävlingar. En Pit Bull Terrier med dålig anatomi, som dåliga bakben, kan inte ge dig ett bra resultat i hopptävlingar. Dessutom kan denna hund bli skadad på grund av anatomiska brister bara att bo hemma och gå på gatan. Vi föder inte upp eller accepterar inte hundar för avel med avvikelser i anatomin eller nervsystemet. Vi, vår kennelfamilj och framtida ägare måste förstå att de får bra hundar som kan leva fridfullt i sina familjer. Och du kommer att gå till veterinären bara en gång om året — för att vaccinera dig årligen och kontrollera din hälsa, för att vara lugn att allt är i sin ordning.
Om du letar efter en aktiv hund är den amerikanska Pit Bull ett utmärkt val. Om du vill ha en lugnare ras men med mer muskler, leta inte längre än American Bully.
Varje ägare undrar vem som är bäst — en hane eller en hona? Med all min kunskap kan jag säga något om det. Pit bull terrier hanar är MAN med stor bokstav. Inte bara i pitbull-rasen, utan i vilken annan ras som helst. Hanar kan inte leva med hanar (vi säljer inte våra pitbullterrier till familjer där det finns andra hanar. Vi säljer bara honor till sådana familjer). Rasstandarder skrivs vanligtvis på basis av hanar. Det är därför många gillar atletiska, starka manliga pitbullterrier. Men om du har en hane i familjen, små barn, många katter rekommenderar vi att du köper en pitbull terriertik. De är lugnare, mer familjehundar.
Hur mycket kostar en pitbullvalp i Sverige? Kostnaden för valpar i vår kennel av den amerikanska pitbullterriern Sweden Dognik Bulls är 1500-2000 euro. Det beror på varje parning och på varje enskild valp. Du betalar för en kvalitetspitbull som inte kommer att svika dig i verkligheten, som kommer att vara glad och frisk. Du kan till och med rama in denna hunds stamtavla på väggen eftersom deras stamtavlor är perfekta. Du får vad du betalar för.
Hur många parningar av pitbullar har vi under året? Vanligtvis är det 2-4 parningar per år. Du kan köpa en pitbull terriervalp när vi redan har valpar i lager. Eller så kan du reservera en valp från framtida kullar från de föräldrar du gillar mest.
Valpen reserveras vid förskottsbetalning. Det betyder att ingen kan köpa den valp du väljer. Det betyder också att du definitivt kommer att köpa denna valp i vår kennel. Vanligtvis är depositionen 500 euro och ingår i totalpriset (1500-2000 euro).
Jag vill visa er hundarna från vår American Pit Bull Terrier Kennel Sverige. Så att du kan förstå hur perfekta de ser ut. Alla hundar på bilden tillhör vår amerikanska pitbull terrier kennel Sweden Dognik Bulls eller är födda i vår kennel:


Hur hämtar man en pitbullvalp från vår kennel om man redan har reserverat den? Det finns flera sätt: du kan komma till vår American Pit Bull Terrier Kennel och ta en valp själv. Leverans till din stad är möjlig (du betalar). Eller så kan vi använda ett licensierat djurleveransföretag om du bor långt från vårt katteri (du betalar). Våra pitbulls lever i 23 länder i världen, så vi känner till alla leveranssätt och det finns inga problem med dem.
Ställ gärna några frågor:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Whatsapp: +37127118654
Vi har förresten American Pit Bull Terrier valpar till salu i Sverige just nu.