Amerikansk pitbull terrier valp. Försäljning


En tjej av rasen American Pitbull Terrier är till salu. En släkting till den mest titulerade amerikanska pitbullterriern i världen, som heter Fonvielles A och N Stuff of Legends. Det här är vår valps farbror som är till salu.
Amerikansk pitbull terrier valp, född i Dognik Bulls avels kennel. Färg: choklad med röd näsa. Föräldrar:


Far: Millers Wild Storm. Hämtat från Amerika. Plantskola «Real Deal Choklad». Har inga rassjukdomar (testad). Far till cirka 400 amerikanska Pit Bull Terriers över hela världen. En mycket känd hane i rasen. Champion of the Breed, mästare i utställningar och idrottstävlingar. En mycket aktiv, atletisk, muskulös pitbull.
Mor: Hoffs Banshee. Importerad från Brasilien. Plantskola «Dusheik». Har inte ras genetiska sjukdomar (testad). Vinnare av utställningar. Atletisk hund i utmärkt terriertyp.
Den sista dottern från dessa föräldrar bjuds ut till försäljning. Stamtavla namn: Dognik Bulls California. Helt vaccinerad, med ett registrerat mikrochip, ADBA stamtavla och ett europeiskt veterinärpass. Vi tillhandahåller också ett köp- och försäljningsavtal för en renrasig valp, ett valpinstruktionsblad med all nödvändig information för det första året av en pitbullvalps liv. Pris 1700 euro. Valpen finns i Lettland, leverans var som helst i världen. Våra amerikanska pitbullterrier bor i 25 länder runt om i världen, så vi hjälper dig att köpa och ta med den bästa pitbullen var du än är.
Valpen växte professionellt upp med holistisk mat. Hon är van vid att hundar, barn i alla åldrar, gå utomhus och kan alla grundläggande kommandon. Den idealiska hunden för den gamla amerikanska aveln av pitbull terrier. Blodlinje: Gamla familjens röda näsa. Inkluderar sådana blod som Lar San, Millers, Castillo. De flesta plantskolor i USA är baserade på dem.
Du har en unik möjlighet att köpa en pitbull terriervalp av rena amerikanska linjer i Europa.
För frågor om att köpa en Old Family Red Nose-valp, skriv till:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vi erbjuder gratis hundkonsultationer för alla hundar i Dognik Bulls kennel under hela deras liv. Och detta är 10-15 år av kvalificerad hjälp och stöd. I dagens värld är detta dyrt.

Jag kommer att svara på alla dina frågor. Chef för plantskolan Veronika Voitovska. Läkare. Expert hundförare. Djurpsykolog.

Amerikansk pitbullvalp, amerikansk pitbull terriervalp, gammal familj röd näsa, gammal familj röd näsa valp.