Amerikansk pitbullterrier i Sverige

Pitbull terrier kennel American
American Pitbull Terrier i Sverige är en aktiv och atletisk hundras. Och viktigast av allt, väldigt frisk. På vår pitbull kennel Dognik Bulls i Sverige föder vi upp pitbullar enligt ADBA (American Dog Breeders Association) standard. Det är världens största organisation som ägnar sig åt registrering och registrering av renrasiga pitbullar runt om i världen. ADBA-organisationen håller utställningar för pitbullterrier, sporttävlingar för pitbullar och registrerar renrasiga pitbullvalpar.
Jag kommer att berätta i detalj om arbetet i vår American Pitbull Terrier kennel i Sverige. Men först vill jag visa er bilder på pitbullar från vår Dognik Bulls kennel. Dessa är atletiska hundar, med utmärkta muskler, aktiva, lojala mot sina ägare, med ett stabilt psyke. Våra pitbulls lever med barn i alla åldrar.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Så vi började arbeta med rasen American Pitbull Terrier 2011. Vi har lång erfarenhet av att föda upp och föda upp tränade, friska familjepitbullar. Vi har deltagit i hundratals utställningar och idrottstävlingar personligen. Bland hundarna i vår kennel finns Champions of Latvia, Champions of Estonia, Champions of Italy, Champions of Germany, Champions of Great Britain, Champions of Vitryssland, Champions of Russia och så vidare! Våra hundar vinner i olika sportgrenar i olika länder inom Europeiska unionen och utanför. Till exempel resultaten i sport av en av kennelhundarna: väggklättring — 380 cm, höjdhopp — 225 cm, längdhopp — 580 cm.
Alla amerikanska pitbullterrier i vår kennel har undersökts och är friska. Alla av dem genomgick genetiska tester för att fastställa frånvaron av större sjukdomar i pitbull-rasen. De flesta pitbullterrier i kenneln screenas för frånvaro av höftledsdysplasi. Sedan tester för leddysplasi hos pitbullar nyligen påbörjades, har alla vuxna hundar inte längre dessa studier. Däremot är kennelns unghundar testade för friska leder. Ett stort plus är att om våra pitbullar springer och hoppar vid 8-10 års ålder betyder det att deras leder var och är idealiska i ungdomen och nu.
Huvuddelen av vår pitbulluppfödning är baserad på rena amerikanska hundar. Dessa är välkända och beprövade blodlinjer: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Vi använder också ett litet antal väl beprövade hundar från sådana europeiska linjer: Jumbo, DDWW. Vi tog med hundar från Amerika och Europa. Vi gör också regelbundet bort parningar med de bästa, mest kända och produktiva hanarna i rasen pitbull. Ibland, för att avla vår tjej till rätt hane, måste vi åka 3000 km för parning. Vi älskar det, vi får verkligen högkvalitativa American Pitbull Terriers i Sverige. En av våra valpar kan bli din för alltid familjemedlem.
Flera gånger om året säljer vi valpar på vår American Pitbull Terrier kennel i Sverige. Du kan köpa en valp av oss genom att skriva till oss med hjälp av kontaktuppgifterna:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Priset för en valp är i genomsnitt 1500-2000 euro.
Vi hjälper till med leverans i hela EU och OSS-länderna. Våra amerikanska Pitbull Terriers lever i 25 länder!
Med vänlig hälsning, chef för den amerikanska pitbull terrier-kenneln Veronika Voitovska. Doktor, domare vid amerikanska pitbullterrierutställningar i Europa, domare vid sporttävlingar, certifierad experthundförare.

Amerikansk pitbullterrier i Sverige