Американски були цена

Американски були цена
Какво обикновено определя цената на кученце или възрастен американски були?
1. Качеството на самото кученце булли. Ако кученцето няма брак, дефекти на породата, то струва повече от другите кученца в котилото. Зависи от главата, костите, ширината на гърдите, лапите и т.н.
2. От родословието на кучилото. Ако това са редки, изключителни, търсени кръвни групи, всички кученца от това кучило са скъпи.
3. От това дали е имало чифтосване в развъдника или е било чифтосване на излизане. Цената на чифтосване у нас с мъжки американски були е 1500-5000 евро. Изходни чифтосвания 3000-10000 евро, плюс пътни разходи.
4. Понякога момичетата са по-скъпи от момчетата. Но не винаги. В нашия развъдник American Bully Dognik Bulls по-често момчетата са по-скъпи от момичетата.
5. Титли на родители, техните победи в известни изложби в страната и чужбина.
6. Някои цветове са по-скъпи. Например, кученцата на американския побойник от люляк, син, трикольорни цветове са по-скъпи.
7. В рамките на едно котило разликата в цената за всяко кученце може да достигне 1500 евро.


В нашия развъдник средната цена на American Bully е 2000-2500 евро, ако не е изходно чифтосване. От 3000 евро, ако плетката е на разстояние. Изходящите чифтосвания на американски хулигани са прилив на нови, добри кръвни линии към тяхното равномерно и добре познато, добре установено развъждане. Чифтосванията при пътуване са необходими за развитието на развъдника и породата American Bully.
За да разберете актуалните цени за American Bully в нашия развъдник Dognik Bulls. За закупуване на кученце American Bully. Научете за характера на американския були, описание на породата американски побойник. Пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls