Американски були характер

Американски були характер
Добре дошли в страницата на развъдник American Bully Dognik Bulls.
Основните черти на характера на American Bully, които се отглеждат от десетилетия: дружелюбие към хората и домашните любимци, голяма любов и привързаност към семейството, неконфликтен характер, липса на гняв и агресия.


Всички американски були приятелски настроени ли са към хората? В по-голямата си част всички представители на породата са много добри с хората. Тази порода е отгледана в съответствие с този принцип, следователно това качество на характера е добре фиксирано в American Bully. Въпреки че в някои страни, например в Америка, американският побойник XL се учи да защитава и защитава собственика, недоверие към другите, но това е изборът на собственика на всяко куче. Като собственик на развъдник American Bully, не виждам смисъл да имам порода, която е добра с хората, и след това да я обучавам да не бъде толкова добра с хората. Тогава е по-добре веднага да си купите служебно куче.
Вярно ли е, че американските бикове не се бият с други животни? По правило женските побойници са по-спокойни, по-мирни и дружелюбни. Мъжките също, но да не забравяме, че мъжкото си е мъжко. Той все още се грижи за семейството си, за територията си и е по-взискателен към другите животни. Това не зависи от породата, това качество е присъщо на мъжете по принцип. Всички мъже с добре развити инстинкти. Ако искате да купите добро кученце American Bully, по-добре е да помислите за женско. Вариантът, че това куче ще бъде максимално приятелски настроен към всички, е повече, отколкото ако си купите мъжко American Bully.
-Американските були много обичат семейството си. Това е доказан факт. Нашият развъдник Dognik Bulls разполага с много голям брой були и ви гарантирам, че те са отлични семейни кучета.
— Безконфликтността на американския були. Хулиганите са отглеждани като мощни, ефектни кучета-компаньони, но с привързан нрав. Те наистина избягват конфликтите, доколкото е възможно, и не реагират на провокациите на други кучета. Освен това те не се опитват да доминират в семействата си, но отлично разбират мястото си в семейството. Като любим домашен любимец.
— Американските були не са отглеждани да не бъдат злобни или агресивни. Тази черта може да се открие при някои отделни кучета, но като цяло породата се характеризира с липса на агресия и зооагресия.
Ако желаете да получите съвет за породата American Bully, да научите повече за характера на American Bully или да си купите кученце American Bully, пишете на:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls